Αρχική  > Τοπικές Ενώσεις

Τοπικές Ενώσεις

«Θεωρούμε τα επεισόδια απαράδεκτα, άρρωστα και πέρα από κάθε λογική»

Football
9136

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τα επεισόδια στο Μαρκόπουλο εξέδωσε η Νήαρ Ηστ


Αναλυτικά :

«Το ΔΣ της Νήαρ Ήστ καταδικάζει τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στις 21/5/2018 κατά την διάρκεια του αγώνα μεταξύ της ΟΚΑΜ και Νήαρ Ήστ 

Τα θεωρούμε απαράδεκτα, άρρωστα και πέρα από κάθε λογική του αθλητικού πνεύματος.

Οι οπαδοί που δημιούργησαν και συμμετείχαν σε αυτά τα αίσχη δεν είχαν καμία σχέση με την ομάδα μας, εισήλθαν στο γήπεδο χωρίς κανέναν έλεγχο λόγω απουσίας παρουσίας, αστυνομικής δύναμης και εγκαταστάθηκαν δίπλα στους οργανωμένους φιλάθλους μας λόγω πληρότητας των υπόλοιπων θέσεων στο γήπεδο.

Οι δικοί μας φίλαθλοι προσήλθαν στο γήπεδο με μισθωμένο πούλμαν από την διοίκηση της ομάδας μας, για τον πλήρη έλεγχο αυτών. Αποδείχθηκε βέβαια ότι οι φίλαθλοι μας δεν είχαν καμία σχέση με τα επεισόδια αφού εξετάστηκαν εξονυχιστικά από στελέχη της ΓΑΔΑ κατά την διάρκεια όλης της νύχτας και δεν αναγνωρίστηκε κανένας από κανέναν για τυχόν συμμετοχή τους στα επεισόδια.

Άλλωστε στο σημείο που έγινε η διακοπή του αγώνα από τους διαιτητές δεν μας ευνοούσε καθόλου διότι είχαμε ακόμα 6,5 λεπτά για να διεκδικήσουμε τη νίκη καλύπτοντας το -10.

Οι οπαδοί αυτοί προφανώς δεν είχαν καμία επαφή με το παιχνίδι αλλά ήθελα να ικανοποιήσουν τον δικό τους σκοπό για τον οποίον προσήλθαν στο γήπεδο.

Δεν γνωρίζουμε κανέναν δεν στηρίζουμε κανέναν και η φιλοσοφία της ομάδας μας δεν συνάδει με αυτούς«.

 


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top