Αρχική  > Τοπικές Ενώσεις

Τοπικές Ενώσεις

Η απάντηση της Ε.Α.ΚΑ. στο CBA

Football
10591

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΑ Καλύμνου για τα όσα υποστήριξε με ανακοίνωση του το CBA


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με μεγάλη έκπληξη και έντονο προβληματισμό διαβάσαμε στο facebook την από 5-5-2018 ανακοίνωση του σωματείου CBA, με σχόλιο «NO COMMENT», η οποία είναι απολύτως ψευδής και άκρως συκοφαντική.

Ξέρουν οι ίδιοι οι καταγγέλλοντες πολύ καλά, ότι ουδέποτε συνέβησαν όσα αναφέρουν στην εν λόγω απαράδεκτη ανακοίνωσή τους, διότι σχεδόν όλο το ΔΣ του σωματείου μας παρίστατο στον συγκεκριμένο αγώνα, και βεβαιώνουμε τους πάντες ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ο συνάδελφος και πρόεδρός μας προέβη σε καμία ενέργεια, ούτε φυσικά σ’αυτήν, όπως την περιγράφουν στην κατάπτυστη ανακοίνωση-καταγγελία τους. Εξάλλου και στο φύλλο αγώνος δεν υπάρχει καμία σχετική αναφορά. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να υπάρξει; Πρόκειται για ασύστολο ψεύδος, το οποίο ξεπερνά ομολογουμένως κάθε όριο ανεκτικότητας, την οποία δείχναμε ως τώρα.

Kάναμε υπομονή τόσο καιρό και δεν απαντούσαμε συνειδητά σε τόσες ενσυνείδητες αναλήθειες, τις οποίες σκοπίμως «περνούσαν» στο φίλαθλο κοινό της Καλύμνου, αλλά και ολόκληρης της Δωδ/σου. Θεωρούσαμε, ότι αυτό οφειλόταν στις τεράστιες επιτυχίες του σωματείου μας, τόσο στο νησί μας και στη Δωδ/σο, όσο και στην Αθήνα, καθώς και την αντίστοιχη – δικαιολογημένη προβολή της ΕΑΚΑ από τα ΜΜΕ (τοπικά, Δωδεκανησιακά κλπ).

Δυστυχώς, με την τελευταία αήθη ανακοίνωσή τους, αποδείχθηκε τελικά, ότι πρόκειται για μια οργανωμένη και ενορχηστρωμένη κακοήθεια, η οποία ξεπερνά κάθε κόκκινη γραμμή και στοχεύει να μας βλάψει και ως προσωπικότητες, που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε στο νησί μας.

Τονίζουμε και πάλι, ότι όλα όσα γράφουν στην ανακοίνωση-καταγγελία τους, αποδεικνύουν το τεράστιο θράσος που τους διακατέχει, αποτελούν δε αποκυήματα της φαντασίας τους, αλλά και σενάρια επιστημονικής φαντασίας, που μάλλον θα ζήλευαν ακόμα και οι καλύτεροι σεναριογράφοι.

Ως γνωστόν τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν συνάδουν με το χαρακτήρα τόσο του άξιου πρόεδρου μας, όσο και των λοιπών άξιων μελών του ΔΣ του σωματείου μας. 

Όλα τα μέλη του ΔΣ του σωματείου μας, που συνήλθαμε εκτάκτως σε συνεδρίαση χθες για το θέμα αυτό, δηλώνουμε, ότι δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουμε στο παραλήρημα και στον κατήφορό τους, ούτε θα συνδράμουμε, πέφτοντας στην παγίδα τους, για να ασχοληθούν επιτέλους τα ΜΜΕ μαζί τους!

Τέλος, θυμίζουμε στον “γνωστό” (… ξέρει ο ίδιος) τη φράση: «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top