Αρχική  > Το Κοράκι

ΚΟΡΑΚΙ ΤΕΛΟΣ…

Football
860
Η στήλη αξιολόγησης των διαιτητών της Betshop Basket League ολοκληρώνεται κάπου εδώ…

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν… Πριν από αρκετά χρόνια η συγκεκριμένη στήλη ξεκίνησε με διάθεση να κρίνει καλοπροαίρετα πάντα τις επιδόσεις των διαιτητών στην Α1 και εκτιμούμε πως μέσα από την καλοπροαίρετη κριτική μας, συντελέσαμε στο να γίνουν καλύτεροι κάποιοι… Ενδεχομένως μπορεί κάποιοι να αισθάνθηκαν ότι αδικήθηκαν. Όμως, ποτέ δεν λειτούργησε η συγκεκριμένη στήλη καθοδηγούμενα. Πάνω απ’ όλα είναι το μπάσκετ.

Σταθήκαμε δίπλα σε νέους διαιτητές βοηθώντας τους σ’ αυτό το δύσκολο λειτούργημα μη ασκώντας αυστηρή κριτική, ενώ αντίθετα πολλές φορές σταθήκαμε αυστηρότερα σε κάποιους πιο έμπειρους και καταξιωμένους διαιτητές, αφού οι απαιτήσεις από αυτούς είναι πολύ περισσότερες.

Προφανώς και σ’ όλη αυτή τη διαδρομή έγιναν και λάθος εκτιμήσεις και αξιολογήσεις, αλλά πάντα χωρίς κακή πρόθεση.

Όμως, κάποιες φορές τα πράγματα σε οδηγούν σε δύσκολες αποφάσεις, γιατί αυτό που θα διαφυλάξει ο υπογράφων για όλη του την ζωή είναι η αξιοπρέπεια του.

Σε αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν, όταν έρχεται το… πλήρωμα του χρόνου, καλό είναι να παίρνεις το καπελάκι σου και να φεύγεις από κάτι που δεν σε ευχαριστεί πλέον και δεν το γουστάρεις βρε αδερφέ.

Καλή καρδιά…

ΥΓ: Ο διαιτητής θα πρέπει να αποτελεί ένα κομμάτι του παιχνιδιού που δεν θα ενέχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτός ανήκει αποκλειστικά στους παίκτες…

Δια χειρός
(για τελευταία φορά)
ΚΟΡΑΚΑ


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top