Αρχική  > Το Κοράκι

Διαιτησίες δυο ταχυτήτων

Football
6201
Το φινάλε του πρώτου γύρου στην Betshop Basket League περιελάμβανε καλές και κακές στιγμές σύμφωνα με ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ.

Στα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής κάποιες διαιτησίες ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στο έργο τους και κάποιες είχαν προβλήματα, προκαλώντας παράπονα…

ΡΕΘΥΜΝΟ-ΑΡΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρυσόστομος Σχινάς, Γιώργος Ανδρικόπουλος, Στέφανος Μαγκλογιάννης
Παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, το οποίο όμως οι τρεις διαιτητές το διαχειρίστηκαν με μεγάλη επιτυχία. Μια έμπειρη τριπλέτα που είχε καλή συνεργασία, ήταν μέσα στις φάσεις και είχε τα ίδια κριτήρια και στις δυο πλευρές του παρκέ, γεγονός που συνιστά και επιτυχία για μια διαιτησία.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Σχινάς 8, Ανδρικόπουλος 8, Μαγκλογιάννης 8.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χαράλαμπος Καρακατσούνης, Χρήστος Παναγιώτου, Παναγιώτης Διαμαντής
Αρκετά λάθη έγιναν στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» σε μια διαιτησία που δεν ήταν καλή. Σε μια έδρα όπου η ευπρέπεια είναι κύριο χαρακτηριστικό και σε μια ημέρα όπου οι γηπεδούχοι λόγω εκδήλωσης (κοπή πίτας της ΑΕ και της ΚΑΕ Χολαργού) είχαν καλέσει πλήθος προσωπικοτήτων από τον χώρο του πολιτισμού, του αθλητισμού και της πολιτικής με τις αποφάσεις τους κατάφεραν να ξεσηκώσουν τον κόσμο. Ο Καρακατσούνης ήταν εκείνος που προσπάθησε να κρατήσει τον έλεγχο του αγώνα, ενώ Παναγιώτου και Διαμαντής έβγαλαν εκτός παιχνιδιού από το πρώτο 5λεπτο τον Ντάνι Αγκμπελέσε με τρία φάουλ! Με την εμπειρία που διέθετε η συγκεκριμένη τριπλέτα θα μπορούσε να υπάρχει πολύ καλύτερη διαιτησία, γεγονός που δεν συνέβη. Φάσεις υπήρξαν πολλές, τις οποίες διέκρινε εύκολα κάποιος από τον δέκτη της τηλεόρασης… Όσο για τα παράπονα των γηπεδούχων, όταν κερδίζεις και διαμαρτύρεσαι, η αντίδραση αυτή απλώς πρέπει να αποτελεί τροφή για σκέψη…
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Καρακατσούνης 7, Παναγιώτου 6, Διαμαντής 6.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ-ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τάσος Μάνος, Δημήτρης Τζαφλέρης, Αντώνης Αναστόπουλος
Αμφίρροπο παιχνίδι, όπου οι τρεις διαιτητές είχαν συνολικά καλή συνεργασία. Υπήρξαν λάθη αλλά δεν έπαιξαν ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Μάνος 8, Τζαφλέρης 8, Αναστόπουλος Αντ. 8.

ΑΕΚ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Στυλιανός Συμεωνίδης, Δημήτρης Παφίλης, Στέφανος Παπαθανασίου
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία στο ΟΑΚΑ. Συμεωνίδης, Παφίλης και Παπαθανασίου έφεραν εις πέρας την αποστολή τους. Η διαφορά ποιότητας των ομάδων ήταν τέτοια που διευκόλυνε κατά κάποιο τρόπο το έργο των τριών διαιτητών που ωστόσο συνεργάστηκαν με επιτυχία.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Συμεωνίδης 8, Παφίλης 8, Παπαθανασίου 8.

ΠΑΟΚ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ηλίας Κορομηλάς, Βάσω Τσαρούχα, Ιωάννης Μαλαμάς
Δεν είχαν πρόβλημα οι διαιτητές στην Πυλαία. Ο έμπειρος Κορομηλάς και η Τσαρούχα με τον Μαλαμά ανταποκρίθηκαν χωρίς πρόβλημα σ’ ένα δύσκολο ματς. Παρότι υπήρξαν δύσκολες φάσεις τις διαχειρίστηκαν καλά.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Κορομηλάς 8, Τσαρούχα 8, Μαλαμάς 8.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παναγιώτης Αναστόπουλος, Αλέξανδρος Ψαριανός, Κωνσταντίνος Πουρσανίδης
Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος έλεγξε το ματς, σηκώνοντας το μεγαλύτερο βάρος του παιχνιδιού, που είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Και οι Ψαριανός, Πουρσανίδης είχαν καλή παρουσία σ’ ένα παιχνίδι, που κρίθηκε στο φινάλε.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Αναστόπουλος Π. 8, Ψαριανός 8, Πουρσανίδης Κ. 8.

ΚΥΜΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΠΑΠ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νίκος Σώμος, Αναστάσιος Κάρδαρης, Κωνσταντίνος Ζακεστίδης
Καλή διαιτησία είχαμε στην Χαλκίδα. Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων ήταν μεγάλη, ωστόσο οι «γκρι» είχαν καλή συνεργασία, ήταν σωστοί στις υποδείξεις τους και συνολικά ανταποκρίθηκαν στην αποστολή τους με επιτυχία, τόσο ο έμπειρος Σώμος, όσο και οι Κάρδαρης, Ζακεστίδης.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Σώμος 8, Κάρδαρης 8, Ζακεστίδης 8.


Δια χειρός
ΚΟΡΑΚΑ

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top