Αρχική  > Το Κοράκι

Διαιτησίες στο τελευταίο… καλάθι!

Football
7001
Αρκετά παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής της BetShop Basket League κρίθηκαν στο σουτ, όμως οι διαιτησίες ήταν καλές, σύμφωνα με τον ΚΟΡΑΚΑ και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Όσο περνάει ο καιρός και οι αγωνιστικές προχωρούν ο βαθμός δυσκολίας μεγαλώνει και από τη στιγμή που οι «γκρι» ανταποκρίνονται με επιτυχία, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένη.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δημήτρης Μπήτης, Ανδρέας Βαρδάλος, Λεωνίδας Σκούτας
Εύκολη δουλειά για τους «γκρι» στο «Βενετόκλειο», καθώς υπήρχε τεράστια διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων που μετέτρεψε την αναμέτρηση σε παράσταση για έναν ρόλο. Μπήτης, Βαρδάλος και Σκούτας δεν είχαν κανένα πρόβλημα, ελέγχοντας πλήρως το ματς.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Μπήτης 8, Βαρδάλος 8, Σκούτας 8.

ΡΕΘΥΜΝΟ-ΚΥΜΗ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιώργος Πουρσανίδης, Στέφανος Μαγκλογιάννης, Κωνσταντίνος Ξενικάκης
Πουρσανίδης και Μαγκλογιάννης ήταν πολύ καλοί κάνοντας τις περισσότερες υποδείξεις στο ματς, σε αντίθεση με τον Ξενικάκη που έχει μεγαλύτερη συχνότητα στους ορισμούς φέτος σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, αλλά αυτό δεν αποτυπώνεται και στην προσωπική του επίδοση.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Πουρσανίδης Γ. 8, Μαγκλογιάννης 8, Ξενικάκης 7.

ΑΕΚ-ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τάσος Μάνος, Αργύρης Καλδίρης, Δημήτρης Ζαχαρής
Ο Τάσος Μάνος σφύριξε περισσότερο σε σχέση με τους Καλδίρη και Ζαχαρή. Συνολικά δεν υπήρχε πρόβλημα και η συνεργασία των τριών ρέφερι ήταν καλή. Ήταν μέσα στις φάσεις και δεν άφησαν χώρο για διαμαρτυρίες.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Μάνος 8, Καλδίρης 8, Ζαχαρής 8.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χαράλαμπος Καρακατσούνης, Βασίλης Τσώνος, Διαμαντής Λόρτος
Καλή διαιτησία είχαμε στο «Α. Παπανδρέου» σ’ ένα ματς που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ο έμπειρος Καρακατσούνης είχε τον έλεγχο, ενώ λιγότερο σφύριξαν Τσώνος και Λόρτος. Συνολικά οι «γκρι» ήταν καλοί.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Καρακατσούνης 8, Τσώνος 8, Λόρτος 8.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΡΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρυσόστομος Σχινάς, Νίκος Σώμος, Αντώνης Αναστόπουλος
Κανένα πρόβλημα δεν είχαν οι διαιτητές στην Πάτρα. Οι έμπειροι Σχινάς και Σώμος σήκωσαν το βάρος «σφυρίζοντας» περισσότερο ενώ λιγότερες ήταν οι υποδείξεις του Αντώνη Αναστόπουλου. Είχαν τα ίδια κριτήρια και στις δυο ρακέτες και συνολικά η παρουσία τους ήταν καλή.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Σχινάς 8, Σώμος 8, Αναστόπουλος Α. 8.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πέτρος Παπαπέτρου, Δημήτρης Τζαφλέρης, Βασίλης Πιτσίλκας
Λίγα λάθη σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι από τους «γκρι» είχαμε στο «Αντώνης Τρίτσης». Παπαπέτρου, Τζαφλέρης, αλλά και ο νεότερος Πιτσίλκας ανταποκρίθηκαν στο έργο τους χωρίς να υπάρξουν προβλήματα. Σ’ ένα ματς με δύσκολες φάσεις και πολλές επαφές με εξαίρεση κάποιες υποδείξεις τους στο πρώτο 20λεπτο οι «γκρι» τα πήγαν καλά. Κι όλα αυτά σ’ ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην τελευταία επίθεση.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Παπαπέτρου 8, Τζαφλέρης 8, Πιτσίλκας 8.

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΠΑΠ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ηλίας Κορομηλάς, Αλέξανδρος Ψαριανός, Γιάννης Μαλαμάς
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία στην Πυλαία. Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων ήταν μεγάλη, ο Κορομηλάς είχε τον έλεγχο, ενώ Ψαριανός και Μαλαμάς σφύριξαν όσο χρειάστηκε. Γενικά ήταν μια καλή τριάδα σ΄ ένα ματς που εξελίχθηκε σε καλή προπόνηση για τους διαιτητές εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Κορομηλάς 8, Ψαριανός 8, Μαλαμάς 8.


Δια χειρός
ΚΟΡΑΚΑ

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top