Αρχική  > Το Κοράκι

Διαιτητές σε… ετοιμότητα!

Football
5890
Διαιτησίες υψηλού επιπέδου είδαμε στα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής της BetShop Basket League και αυτό το επισημαίνει ο ΚΟΡΑΚΑΣ, που πέρασε από… κόσκινο τις τριπλέτες.

Δύσκολα ματς, όπου οι «γκρι» ανταποκρίθηκαν με επιτυχία χωρίς να υπάρξουν προβλήματα… Η ΚΕΔ έχει ήσυχο το κεφάλι της, καθώς πέρασε μια αγωνιστική με πολλά δύσκολα ματς, όπου οι ρέφερι τα πήγαν πολύ καλά.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τάσος Μάνος, Νίκος Σώμος, Κωνσταντίνος Πουρσανίδης
Σε μια δύσκολη αναμέτρηση η διαιτησία στη Νέα Σμύρνη ήταν καλή. Ο Μάνος με το Σώμο σφύριξαν περισσότερο λόγω εμπειρίας, αλλά και ο Θεσσαλονικιός Κωνσταντίνος Πουρσανίδης ήταν καλός. Συνολικά, ήταν μια διαιτησία που δεν είχε προβλήματα, παρότι για ένα σημαντικό κομμάτι του αγώνα οι ομάδες συμβάδιζαν.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Μάνος 8, Σώμος 8, Πουρσανίδης Κ. 8.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ηλίας Κορομηλάς, Γιώργος Ανδρικόπουλος, Τάσος Κάρδαρης
Πολύ καλή διαιτησία είχαμε στην Λήμνο. Ο Ήφαιστος από την αρχή της αναμέτρησης κυριάρχησε πλήρως στο γήπεδο και είχε τον έλεγχο διατηρώντας μια μεγάλη διαφορά στο ματς. Όμως, η εμπειρία του Κορομηλά ήταν εγγύηση για την ολοκλήρωση του ματς χωρίς παράπονα. Πολύ καλοί Ανδρικόπουλος και Κάρδαρης.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Κορομηλάς 8, Ανδρικόπουλος 8, Κάρδαρης 8.

ΛΑΥΡΙΟ-ΠΑΟΚ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παναγιώτης Αναστόπουλος, Στέλιος Συμεωνίδης, Κυριάκος Παντελίδης
Διαιτησία υψηλού επιπέδου είχαμε στο Λαύριο, όπου η ομώνυμη ομάδα ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ. Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος έλεγξε πλήρως το ματς, ενώ πολύ καλή παρουσία είχαν και οι Συμεωνίδης, Παντελίδης. Ήταν μια τριπλέτα που συνεργάστηκε υποδειγματικά υπό την καθοδήγηση του Αναστόπουλου και δεν άφησε χώρο για παράπονα στους ηττημένους.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Αναστόπουλος 8, Συμεωνίδης 8, Παντελίδης 8.

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χαράλαμπος Καρακατσούνης, Βάσω Τσαρούχα, Γιώργος Θεονάς
Δύσκολο παιχνίδι στο οποίο όμως οι «γκρι» ανταποκρίθηκαν με επιτυχία. Ο έμπειρος Καρακατσούνης, αλλά και η Τσαρούχα με τον Θεονά ήταν σωστοί στις υποδείξεις τους ελέγχοντας πλήρως το παιχνίδι.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Καρακατσούνης 8, Τσαρούχα 8, Θεονάς 8.

ΚΥΜΗ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρυσόστομος Σχινάς, Χρήστος Παναγιώτου, Νίκος Τζιοπάνος.
Σε μια αναμέτρηση «φωτιά» όπου ειδικά ο γηπεδούχους «καίγονταν» για τη νίκη, οι διαιτητές παίρνουν πολύ καλό βαθμό. Οι έμπειροι Σχινάς και Παναγιώτου σφύριξαν περισσότερο, ενώ λιγότερα σφυρίγματα έκανε ο Τζιοπάνος, γεγονός απόλυτα φυσιολογικό. Το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι δεν εξέφρασαν κανένα παράπονο μετά το τέλος του ματς στους διαιτητές μαρτυρά την επιτυχία της αποστολής των «γκρι» στο κλειστό της Κανήθου.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Σχινάς 8, Παναγιώτου 8, Τζιοπάνος Ν. 8.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παναγιώτης Διαμαντής, Ιωάννης Παγώνης, Ιωάννης Σιμητόπουλος
Εύκολο ματς για τους τρεις διαιτητές. Η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των ομάδων βοήθησε ώστε οι Διαμαντής, Παγώνης και Σιμητόπουλος να κάνουν μια καλή προπόνηση για τα δύσκολα ματς που ακολουθούν.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Διαμαντής 8, Παγώνης 8, Σιμητόπουλος 8.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΠΑΠ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιώργος Πουρσανίδης, Κωνσταντίνος Σταματόπουλος, Βασίλης Μπίκας
Απαρατήρητοι πέρασαν οι διαιτητές σ’ ένα ενδιαφέρον παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και το Περιστέρι. Ο Γιώργος Πουρσανίδης, ο Σταματόπουλος και ο Μπίκας συνεργάστηκαν πολύ καλά, ήταν μέσα στις φάσεις και ανταποκρίθηκαν στον ρόλο τους με επιτυχία.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Πουρσανίδης Γ. 8, Σταματόπουλος 8, Μπίκας 8.

Δια χειρός
ΚΟΡΑΚΑ

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top