Αρχική  > Το Κοράκι

Καλό δείγμα γραφής

Football
7448
Η εικόνα των διαιτητών στις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής της BETSHOP BASKET LEAGUE ήταν πολύ καλή και δίνει έναν τόνο αισιοδοξίας στην ΚΕΔ, καθώς τα δύσκολα ματς είναι μπροστά.

Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα καλό δείγμα γραφής των “γκρι” στο πρωτάθλημα.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ
Διαιτητές: Χαράλαμπος Καρακατσούνης, Αλέξανδρος Ψαριανός, Αναστάσιος Κάρδαρης
Καλή διαιτησία είχαμε στην Λήμνο. Ο έμπειρος Καρακατσούνης είχε τον έλεγχο, ενώ Ψαριανός και Κάρδαρης βοήθησαν, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα και επί της ουσίας να περάσουν απαρατήρητοι οι τρεις διαιτητές της αναμέτρησης, γεγονός που συνιστά επιτυχία, όσον αφορά το έργο τους.
Αξιολόγηση: Καρακατσούνης 8, Ψαριανός 8, Κάρδαρης 8.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Χρυσόστομος Σχινάς, Χρήστος Παναγιώτου, Δημήτριος Ζαχαρής
Αν η αξία των Σχινά και Παναγιώτου είναι δεδομένη, λόγω της εμπειρίας τους, εκείνος που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν ο νεαρός Ζαχαρής. Ο Βολιώτης ρέφερι σ'ένα παιχνίδι που άρχικά έδειχνε εύκολο με βάση την εξέλιξη του και την διαφορά των 16 πόντων του Χολαργού, έγινε δύσκολο στην τελευταία περίοδο, όπου ο ΠΑΟΚ επέστρεψε. Εκεί, Σχινάς και Παναγιώτου πήραν πάνω τους το παιχνίδι και δεν άφησαν περιθώρια για να αμφισβητηθούν υποδείξεις τους. Όμως και ο άπειρος Ζαχαρής ήταν πολύ καλός, καθώς πήρε φάσεις δύσκολες που ήταν ορθές.   
Αξιολόγηση: Σχινάς 8, Παναγιώτου 8, Ζαχαρής 8.

ΛΑΥΡΙΟ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Διαιτητές: Ηλίας Κορομηλάς, Γιώργος Ανδρικόπουλος, Ελευθέριος Καλογερόπουλος
Προπόνηση για τα δύσκολα που ακολουθούν στην Betshop BasketLeague αποτέλεσε για τους Κορομηλά, Ανδρικόπουλο και Καλογερόπουλο ο αγώνας του Λαυρίου με τον Πανιώνιο. Η τεράστια διαφορά δυναμικότητας που αποτυπώθηκε στην διαφορά και την εξέλιξη του ματς διευκόλυνε σημαντικά το έργο των τριών διαιτητών.
Αξιολόγηση: Κορομηλάς 8, Ανδρικόπουλος 8, Καλογερόπουλος 8.


ΚΥΜΗ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Διαιτητές: Παναγιώτης Αναστόπουλος, Βάσω Τσαρούχα, Αντώνης Αναστόπουλος
Πολύ καλή διαιτησία είχαμε στην Κύμη. Σε μια αναμέτρηση, όπου το Περιστέρι μετέτρεψε πολύ νωρίς σε παράσταση για έναν ρόλο οι τρεις διαιτητές δεν είχαν πρόβλημα. Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος είχε τον έλεγχο, ενώ θετική παρουσία είχαν η Τσαρούχα, αλλά και ο Αντώνης Αναστόπουλος από την Καλαμάτα. Εύκολη δουλειά για διαιτητές με την εμπειρία του Αναστόπουλου τέτοια ματς, ενώ καλό βαθμό πήραν και οι δυο συνάδελφοι του.
Αξιολόγηση: Αναστόπουλος Π. 8, Τσαρούχα 8, Αναστόπουλος Αντ. 8.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΕΚ
Διαιτητές: Γιώργος Πουρσανίδης, Στέφανος Μαγκλογιάννης, Βασίλης Πιτσίλκας
Σε μια δύσκολη αναμέτρηση ο διεθνής Γιώργος Πουρσανίδης και οι Μαγκλογιάννης, Πιτσίλκας είχαν τον πλήρη έλεγχο. Είχαν καλή συνεργασία, ήταν μέσα στις φάσεις και δεν άφησαν χώρο για παράπονα στους ηττημένους.
Αξιολόγηση: Πουρσανίδης Γ. 8, Μαγκλογιάννης 8, Πιτσίλκας 8.

ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Διαιτητές: Νίκος Σώμος, Στυλιανός Συμεωνίδης, Κωνσταντίνος Ξενικάκης
Είχε δύσκολες φάσεις, αλλά η τριπλέτα ήταν καλή.Ειδικά Σώμος και Συμεωνίδης σφύριξαν περισσότερο, σε σχέση με τον Ξενικάκη, ο οποίος έκανε λιγότερες υποδείξεις. Δεν είχαν πρόβλημα και ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στο έργο τους, σ' ένα ματς που είχε πολλές επαφές.
Αξιολόγηση: Σώμος 8, Συμεωνίδης 8, Ξενικάκης 7.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ-ΡΕΘΥΜΝΟ
Διαιτητές: Ανδρέας Βαρδάλος, Κυριάκος Παντελίδης, Βασίλης Μπίκας
Μια καλή προπόνηση αποτέλεσε για τους διαιτητές η αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ. Η τεράστια διαφορά δυναμικότητας έκανε εύκολο το έργο των τριών διαιτητών που δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα. Η τριπλέτα ήταν σωστή στις υποδείξεις της και ανταποκρίθηκε με επιτυχία στον ρόλο της.
Αξιολόγηση: Βαρδάλος 8, Παντελίδης 8, Μπίκας 8.

Δια χειρός
ΚΟΡΑΚΑ

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top