Αρχική  > Το Κοράκι

Θετικά δείγματα γραφής και... ανορθογραφίες

Football
6658
Μικρές… παραφωνίες υπήρξαν στις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής της BETSHOP BASKET LEAGUE, σύμφωνα με τον… ΚΟΡΑΚΑ.

Σε μια αγωνιστική όπου υπήρχαν πολλά παιχνίδια που έδειχναν δύσκολα οι «γκρι» έδειξαν ένα καλό πρόσωπο. Λάθη έγιναν και θα γίνονται, αλλά από τη στιγμή που δεν καθορίζουν την εξέλιξη ενός αγώνα, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Τα συνολικά δείγματα γραφής πάντως ήταν θετικά…

ΡΕΘΥΜΝΟ-ΑΕΚ
Διαιτητές: Παναγιώτης Αναστόπουλος, Δημήτρης Μπήτης, Αργύρης Καλδίρης.
Η παρουσία του Παναγιώτη Αναστόπουλου αποτέλεσε εγγύηση και θεματοφύλακα της αναμέτρησης στην Κρήτη. Γι’ αυτό και ενώ για 35 περίπου λεπτά η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη δεν υπήρχε κανένα παράπονο για την διαιτησία. Μπήτης και Καλδίρης σφύριξαν λιγότερο, γεγονός αναμενόμενο, αλλά απέφυγαν τα λάθη. Συνολικά ήταν μια πολύ καλή διαιτησία για ένα παιχνίδι που ήταν δύσκολο σ’ ένα μεγάλο μέρος της αναμέτρησης.
Αξιολόγηση: Αναστόπουλος Π. 8, Μπήτης 8, Καλδίρης 8.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ
Διαιτητές: Χαράλαμπος Καρακατσούνης-Κωνσταντίνος Σταματόπουλος-Βασίλης Τσώνος
Με λάθη ήταν η διαιτησία στο Περιστέρι. Τα περισσότερα έγιναν στο πρώτο 20λεπτο, όπου και το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο. Στο δεύτερο μέρος έγιναν λάθη, αλλά εκεί είχε ανοίξει και το ματς. Στο πρώτο 20λεπτο όμως, οι βολές (19-5) ήταν ένα κομμάτι της ανάγνωσης της διαιτησίας. Το άλλο ήταν ό,τι ο Καρακατσούνης παρά την εμπειρία του δεν σφύριζε ως πρώτος, αφήνοντας τον Τσώνο να πάρει πολλές φάσεις και να υποπέσει σε λάθη. Η τεχνική ποινή που δόθηκε στον Λυκογιάννη ήταν σωστή, αλλά προηγουμένως μπροστά στα μάτια του έγινε φάουλ στον Κώττα σε προσπάθεια για σουτ, που δεν είδε, ούτε… άκουσε (από τον θόρυβο της επαφής). Προφανώς και θα μπορούσε να είναι καλύτερη η διαιτησία στο συγκεκριμένο παιχνίδι…
Αξιολόγηση: Καρακατσούνης 7, Σταματόπουλος 7, Τσώνος 5.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΚΥΜΗ
Διαιτητές: Πέτρος Παπαπέτρου, Δημήτρης Παφίλης, Παναγιώτης Διαμαντής
Δύσκολο παιχνίδι στο «Βενετόκλειο» όπου οι «γκρι» έκαναν λάθη που δεν επηρέασαν την εξέλιξη του ματς. Παπαπέτρου, Παφίλης και Διαμαντής κατάφεραν να αποφύγουν την… μουρμούρα στο φινάλε και αυτό το γεγονός συνιστά επιτυχία. Ειδικά όταν πρόκειται για ένα ματς που κρίθηκε στην παράταση.
Αξιολόγηση: Παπαπέτρου 8, Παφίλης 7, Διαμαντής 7.

ΠΑΟΚ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Διαιτητές: Ηλίας Κορομηλάς, Κωνσταντίνος Πουρσανίδης, Δημήτρης Τζαφλέρης.
Καλή διαιτησία είχαμε στην Πυλαία. Κορομηλάς, Κώστας Πουρσανίδης και Τζαφλέρης είχαν καλή συνεργασία και έφεραν εις πέρας την αποστολή τους σ’ ένα ματς που έδειχνε δύσκολη, αλλά μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία, εξαιτίας της πολύ καλής παρουσίας των γηπεδούχων.
Αξιολόγηση: Κορομηλάς 8, Πουρσανίδης Κ. 8, Τζαφλέρης 8.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΡΗΣ
Διαιτητές: Χρυσόστομος Σχινάς, Αλέξανδρος Ψαριανός, Γιάννης Μαλαμάς
Κανένα πρόβλημα δεν είχαν οι διαιτητές στη Νέα Σμύρνη. Σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι μεταξύ δυο ισοδύναμων ομάδων ο έμπειρος Σχινάς, αλλά και ο Ψαριανός είχαν καλή απόδοση. Ο Μαλαμάς σφύριξε λιγότερο, γεγονός απόλυτα φυσιολογικό και συνολικά είχαμε μια σωστή διαιτησία.
Αξιολόγηση: Σχινάς 8, Ψαριανός 8, Μαλαμάς 8.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΠΑΠ-ΛΑΥΡΙΟ
Διαιτητές: Γιώργος Πουρσανίδης, Γιώργος Κατραχούρας, Διαμαντής Λόρτος
Προπόνηση για τα δύσκολα που είναι μπροστά έκαναν οι διαιτητές στο ΟΑΚΑ. Η τεράστια διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων που αποτυπώθηκε στο παρκέ έκανε πολύ εύκολο το έργο των τριών διαιτητών. Οι έμπειροι Γιώργος Πουρσανίδης και Κατραχούρας και ο νεότερος Λόρτος είχαν καλή συνεργασία και δεν αντιμετώπισαν προβλήματα.
Αξιολόγηση: Πουρσανίδης Γ. 8, Κατραχούρας 8, Λόρτος 8.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ
Διαιτητές: Τάσος Μάνος, Λεωνίδας Σκούτας, Στέφανος Παπαθανασίου
Απαρατήρητοι πέρασαν οι τρεις διαιτητές στο ΣΕΦ. Μάνος, Σκούτας και Παπαθανασίου δεν είχαν πρόβλημα σε μια αναμέτρηση, όπου υπήρχε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και αυτό φάνηκε από τα πρώτα λεπτά.
Αξιολόγηση: Μάνος 8, Σκούτας 8, Παπαθανασίου 8.


Δια χειρός
ΚΟΡΑΚΑ

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top