Αρχική  > Το Κοράκι

Η αποβολή Αγγέλου-Πασκουάλ και η ηρεμία

Football
6732
Η αποβολή του Βαγγέλη Αγγέλου και του Τσάβι Πασκουάλ στο Αλεξάνδρειο αποτέλεσε το γεγονός της 2ης αγωνιστικής, σύμφωνα με την... παρατήρηση του ΚΟΡΑΚΑ, ο οποίος μελέτησε τις επιδόσεις των ρέφερι οι οποίες συνολικά ήταν θετικές.


Ο πειθαρχικός έλεγχος ήταν σωστός στο Παλέ και οι “γκρι” πήραν πολύ καλό βαθμό γενικά. Βέβαια, επειδή κάθε αγωνιστική οι ρέφερι κρίνονται θα είμαστε ΠΑΝΤΑ εδώ για να τους αξιολογήσουμε χωρίς να τους χωρίζουμε σε... πατρίκιους και πληβείους, όπως κάνουν άλλοι...


ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βάσω Τσαρούχα, Αργύρης Καλδίρης, Δημήτρης Ζαχαρής
Δεν είχαν πρόβλημα οι τρεις διαιτητές της αναμέτρησης, καθώς υπήρχε σημαντική διαφορά που εξασφάλισε νωρίς-νωρίς ο Ήφαιστος. Τσαρούχα, Καλδίρης και ο Βολιώτης Ζαχαρής ανταποκρίθηκαν στο έργο τους χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα.   
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Τσαρούχα 8, Καλδίρης 8, Ζαχαρής 8.


ΡΕΘΥΜΝΟ-ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χαράλαμπος Καρακατσούνης, Δημήτρης Τζαφλέρης, Αντώνης Αναστόπουλος
Καλή διαιτησία είχαμε στην Κρήτη. Το δίδυμο απότοΒόλο Καρακατσούνης-Τζαφλέρης και ο Καλαματιανός Αναστόπουλος ήταν σωστοί στις υποδείξεις τους και δεν άφησαν χώρο για διαμαρτυρίες στους προπονητές και ειδικά στους ηττημένους.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Καρακατσούνης 8, Τζαφλέρης 8, Αναστόπουλος Αντ. 8.


ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παναγιώτης Αναστόπουλος, Στέλιος Συμεωνίδης, Βασίλης Πιτσίλκας
“Αφρός” ήταν η διαιτησία στο κλειστό “Α. Τρίτσης”. Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος έλεγξε πλήρως το παιχνίδι, ενώ καλή παρουσία είχαν και οι Συμεωνίδης, Πιτσίλκας σ' ένα παιχνίδι όπου για τρία 10λεπτα υπήρχε ισορροπία, πριν ο Χολαργός κάνει την αντεπίθεση του.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Αναστόπουλος Π. 8, Συμεωνίδης 8, Πιτσίλκας 8.


ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τάσος Μάνος, Γιώργος Θεονάς, Κυριάκος Παντελίδης
Σ' ένα δύσκολο παιχνίδι Μάνος, Θεονάς και Παντελίδης ήταν σωστοί. Είχαν τον έλεγχο, ήταν μέσα στις φάσεις και πέτυχαν να περάσουν απαρατήρητοι.Αυτό αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει ό,τι έκαναν σωστά την δουλειά τους σε μια αναμέτρηση που είχε δυνατές μονομαχίες και πολλές επαφές.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Μάνος 8, Θεονάς 8, Παντελίδης 8.


ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιώργος Πουρσανίδης, Παναγιώτης Διαμαντής, Γιώργος Ανδρικόπουλος
Προπόνηση για τα δύσκολα που είναι μπροστά αποτέλεσε η αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ. Υπό άλλες προϋποθέσεις θα ήταν ένα από τα ντέρμπι της αγωνιστικής, αλλά οι σημαντικές απουσίες του ΠΑΟΚ τον κατέστησαν ευάλωτο και αδύναμο με την “Ένωση” να “χτίζει” μια διαφορά χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Πουρσανίδης Γ. 8, Διαμαντής 8, Ανδρικόπουλος 8.


ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΠΑΠ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πέτρος Παπαπέτρου, Στέφανος Μαγκλογιάννης, Χρήστος Παναγιώτου
Επεισοδικό παιχνίδι που εξαντλήθηκε στις αποβολές των δυο προπονητών Βαγγέλη Αγγέλου και Τσάβι Πασκουάλ. Ο προπονητής των γηπεδούχων “άναψε” την... φωτιά ο Καταλανός απάντησε και οδηγήθηκαν αμφότεροι σστα αποδυτήρια από τους διαιτητές εφαρμόζοντας ορθά τον πειθαρχικό έλεγχο. Η διαιτησία γενικά δεν είχε πρόβλημα, γεγονός ενθαρρυντικό.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Παπαπέτρου 8, Μαγκλογιάννης 8, Παναγιώτου 8.


ΚΥΜΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νίκος Σώμος, Ανδρέας Βαρδάλος, Αναστάσιος Κάρδαρης
Από τη στιγμή που το παιχνίδι οδηγήθηκε στην... κόψη του ξυραφιού και κρίθηκε στο σουτ χωρίς να υπάρξουν παράπονα, μόνο θετικά μπορεί να σχολιάσει κανείς την επίδοση των τριών διαιτητών. Σώμος, Βαρδάλος και Κάρδαρης συνεργάστηκαν σωστά και έκαναν την δουλειά τους χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα και να υπάρξουν παράπονα.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Σώμος 8, Βαρδάλος 8, Κάρδαρης 8.

Δια χειρός
ΚΟΡΑΚΑ

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top