Αρχική  > Το Κοράκι

Πρόβα για τα δύσκολα…

Football
10881
Ως μια καλή πρόβα για τα δύσκολα παιχνίδια στα play offs θεωρήθηκε η 26η αγωνιστική της Stoiximan BasketLeague, όπου οι διαιτητές τα πήγαν καλά σύμφωνα με ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

Βέβαια, επειδή το πρωτάθλημα τώρα… αρχίζει οι ρέφερι και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση, προκειμένου οι «γκρι» να μην μπουν σε καμία περίπτωση στο… κάδρο, δίνοντας εύκολο άλλοθι σε όποια ομάδα αποτύχει να εκπληρώσει τους στόχους της…

ΑΕΚ-ΚΥΜΗ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιώργος Πουρσανίδης, Ιωάννης Μαλαμάς, Νίκος Τζιοπάνος
Καλή διαιτησία σ’ ένα παιχνίδι που είχε ενδιαφέρον, καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτή την περίοδο. Η ΑΕΚ αν και σε πτώση βρήκε τον τρόπο να φτάσει στη νίκη και οι «γκρι» δεν είχαν πρόβλημα στον έλεγχο του ματς. Ο Πουρσανίδης αλλά και οι Μαλαμάς, Τζιοπάνος τα πήγαν καλά και ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στον ρόλο τους.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Πουρσανίδης Γ. 8, Μαλαμάς 8, Τζιοπάνος 8.

ΠΑΟΚ-ΓΛ ΦΑΡΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νίκος Σώμος, Κωνσταντίνος Ξενικάκης, Θεόφιλος Παπαδόπουλος
Ο έμπειρος Νίκος Σώμος σφύριξε περισσότερο σ’ ένα παιχνίδι όπου Ξενικάκης και Παπαδόπουλος πήραν λιγότερα σφυρίγματα. Γεγονός φυσιολογικό. Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων διευκόλυνε τους «γκρι» που ολοκλήρωσαν το παιχνίδι χωρίς προβλήματα.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Σώμος 8, Ξενικάκης 7, Παπαδόπουλος Θ. 7.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρυσόστομος Σχινάς, Γιώργος Γεωργιάδης, Γιώργος Ανδρικόπουλος
Σ’ ένα παιχνίδι-έπος όπου τα αδιάφορα Τρίκαλα κέρδισαν και πήραν μαζί τους στην Α2 τον Κόροϊβο, ο οποίος με νίκη έμενε στην BasketLeague οι διαιτητές ήταν καλοί. Οι έμπειροι Σχινάς, Γεωργιάδης και Ανδρικόπουλος έφεραν εις πέρας την αποστολή τους και παρότι ο αγώνας κρίθηκε στο φινάλε και είχε τόσο μεγάλη σημασία, οι τρεις ρέφερι πέρασαν απαρατήρητοι και αυτό συνιστά επιτυχία.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Σχινάς 8, Γεωργιάδης 8, Ανδρικόπουλος 8.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Π.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χαράλαμπος Καρακατσούνης, Δημήτρης Τζαφλέρης, Αναστάσιος Κάρδαρης
Κανένα πρόβλημα δεν είχε η διαιτησία στο ΣΕΦ. Ο έμπειρος Καρακατσούνης, αλλά και οι νεώτεροι Τζαφλέρης, Κάρδαρης δεν είχαν πρόβλημα και ανταποκρίθηκαν στο έργο τους. Σε μια αναμέτρηση που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και δύσκολες φάσεις.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Καρακατσούνης 8, Τζαφλέρης 8, Κάρδαρης 8.

ΛΑΥΡΙΟ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστάσιος Μάνος, Κωνσταντίνος Πουρσανίδης, Στέφανος Παπαθανασίου
Προπόνηση για τα play offs έκαναν οι διαιτητές στο Λαύριο. Η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας όπως αποτυπώθηκε από το τελικό σκορ έδωσε την ευκαιρία στους τρεις διαιτητές να ετοιμαστούν για τα σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Μάνος 8, Πουρσανίδης Κ. 8, Παπαθανασίου 8.

ΡΕΘΥΜΝΟ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παναγιώτης Αναστόπουλος, Χρήστος Παναγιώτου, Ανδρέας Βαρδάλος
Πολύ καλή διαιτησία είχαμε στο «Μ. Μερκούρη» του Ρεθύμνου. Ο διεθνής Παναγιώτης Αναστόπουλος είχε τον πλήρη έλεγχο στο παιχνίδι, πήρε περισσότερα σφυρίγματα από τους δυο συναδέλφους του και σε συνεργασία μαζί τους πέρασαν απαρατήρητοι σε μια αναμέτρηση που είχε πολλές επαφές. Όμως, ο Αναστόπουλος και οι συνάδελφοι του δεν είχαν κανένα πρόβλημα και ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στον ρόλο τους.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Αναστόπουλος Π. 8, Παναγιώτου 8, Βαρδάλος 8.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΑΡΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστάσιος Πηλοϊδης, Αλέξανδρος Ψαριανός, Απόστολος Κωνσταντινόπουλος
Σ’ ένα παιχνίδι που οδηγούσε το νικητή στα play offs οι τρεις διαιτητές τα πήγαν καλά. Ο Πηλοϊδης σφύριξε πιο πολύ, ο Ψαριανός ακολούθησε και όπως ήταν αναμενόμενο ο Κωνσταντινόπουλος έκανε λιγότερες υποδείξεις. Συνολικά ήταν μια καλή διαιτησία.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Πηλοϊδης 8, Ψαριανός 8, Κωνσταντινόπουλος 8.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top