Αρχική  > Το Κοράκι

Καλές διαιτησίες, διαιτητές σε ετοιμότητα!

Football
701
Υποδειγματική διαιτησία είχαμε στα περισσότερα ματς της 22ης αγωνιστικής της BasketLeague, σύμφωνα με ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ. 

Η ΚΕΔ που έχει διάθεση να ανανεώσει το δυναμικό των διαιτητών προσπαθεί να αποφύγει τις «γκέλες» ρίχνοντας στην «φωτιά» άπειρους διαιτητές. Η διαχείριση που γίνεται ως τώρα είναι πολύ καλή και θα βοηθήσει να προχωρήσει σε ένα ξεκαθάρισμα του δυναμικού, ώστε να πορευτεί η διαιτησία με εκείνους που μπορούν, βάζοντας στην άκρη, όσους έχουν συνεχώς κακές στιγμές.

Ασφαλώς και θα υπάρξουν και κακές στιγμές, όμως, επειδή μπαίνουμε στα σημαντικά το ζητούμενο είναι οι «γκρι» να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις των αγώνων. Και απ’ ότι φάνηκε είναι έτοιμοι…

ΚΟΡΟΙΒΟΣ-ΑΕΚ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστάσιος Μάνος, Δημήτρης Τζαφλέρης, Βασίλης Μπίκας
Καλή διαιτησία είχαμε στην Αμαλιάδα. Βέβαια, η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων ήταν τέτοια που διευκόλυνε το έργο των τριών διαιτητών, οι οποίοι στο πρώτο μέρος είχαν περισσότερη δουλειά, αλλά ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στην αποστολή τους.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Μάνος 8, Τζαφλέρης 8, Μπίκας 8.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νίκος Σώμος, Κυριάκος Παντελίδης, Στυλιανός Συμεωνίδης
Εξαιρετική διαιτησία είχαμε στην Πάτρα. Σε μια συνάντηση δυο ομάδων με ίδια δυναμικότητα οι Σώμος, Παντελίδης και Συμεωνίδης έκαναν άριστα την δουλειά τους. Είχαν καλή συνεργασία, ήταν μέσα στις φάσεις και είχαν τον έλεγχο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Σώμος 9, Παντελίδης 9, Συμεωνίδης 9.

ΔΟΞΑ Λ.-ΑΠΟΛΛΩΝ Π.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παναγιώτης Αναστόπουλος, Γιώργος Πουρσανίδης, Στέφανος Μαγκλογιάννης
Κανένα πρόβλημα δεν είχαν οι «γκρι» στο πιο δύσκολο και με μεγάλη βαθμολογική σημασία παιχνίδι της αγωνιστικής. Ο έμπειρος Αναστόπουλος είχε τον έλεγχο σφύριξε περισσότερο και συνεργάστηκε πολύ καλά με τους Πουρσανίδη, Μαγκλογιάννη που έκαναν λιγότερες υποδείξεις. Ήταν μια καλή διαιτησία που δικαιώνει την ΚΕΔ για την επιλογή της.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Αναστόπουλος 9, Πουρσανίδης 9, Μαγκλογιάννης 9.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΑΡΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χαράλαμπος Καρακατσούνης, Δημήτρης Μπήτης, Ιωάννης Μαλαμάς
Από τη στιγμή που η αναμέτρηση κρίνεται στο τελευταίο σουτ και χαμένος είναι ο παραπονούμενος το τελευταίο διάστημα Πρίφτης, ο οποίος δεν λέει κουβέντα, αυτό σημαίνει ότι η διαιτησία ήταν άψογη. Υπήρξαν δύσκολες φάσεις που αντιμετωπίστηκαν σωστά από τους «γκρι».
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Καρακατσούνης 8, Μπήτης 8, Μαλαμάς 8.

ΠΑΟΚ-ΚΥΜΗ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρυσόστομος Σχινάς, Αντώνης Αναστόπουλος, Βασίλης Πιτσίλκας
Η εμπειρία του Χρυσόστομου Σχινά αποτέλεσε εγγύηση για την αναμέτρηση στην Πυλαία. Οι λιγότερο έμπειροι Αναστόπουλος και Πιτσίλκας, δεν σφύριξαν όσο ο διεθνής ρέφερι και συνολικά ήταν μια τριπλέτα που τα πήγε καλά.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Σχινάς 8, Αναστόπουλος Αντ. 8, Πιτσίλκας 8.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ SUPERFOODS-ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αργύρης Καλδίρης, Δημήτρης Ζαχαρής, Φώτης Καλογερόπουλος
Παρότι παιχνίδι προπόνησης, οι «γκρι» έκαναν αρκετά λάθη τα οποία θα μπορούσαν να αποφύγουν. Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων ήταν τέτοια που πέρασαν τελικά… απαρατήρητα. Όμως, σε τέτοια ματς όπου υπάρχει εμφανής απόσταση μεταξύ των ομάδων οι «γκρι» πρέπει να έχουν πάντα καλή απόδοση.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Καλδίρης 7, Ζαχαρής 7, Καλογερόπουλος 7.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιώργος Θεονάς, Στέφανος Παπαθανασίου, Αναστάσιος Κάρδαρης
Προπόνηση για τα σημαντικά που ακολουθούν αποτέλεσε για την τριπλέτα Θεονά, Παπαθανασίου και Κάρδαρη η αναμέτρηση στο ΣΕΦ. Οι τρεις ρέφερι συνεργάστηκαν πολύ καλά, έλεγξαν το ματς και δεν άφησαν χώρο για παράπονα.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Θεονάς 8, Παπαθανασίου 8, Κάρδαρης 8.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top