Αρχική  > Το Κοράκι

Οι “γκρι” είναι σε ετοιμότητα

Football
648
Χωρίς φωνές και διαμαρτυρίες ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής της BasketLeague, σύμφωνα με ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ.Παρότι, υπήρξαν δύσκολα παιχνίδια οι διαιτητές έδειξαν ότι είναι σε μεγάλη ετοιμότητα για ταματς που θα ακολουθήσουν και θα έχουν ακόμη μεγαλύτερη (βαθμολογικά) σημασία.

ΑΕΚ-ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δημήτρης Μπήτης, Κωνσταντίνος Πουρσανίδης, Κωνσταντίνος Ζακεστίδης
Καλή ήταν η διαιτησία στο ΟΑΚΑ. Σε μια αναμέτρηση που ήταν δύσκολη καθώς τα Τρίκαλα είχαν τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια οι “γκρι” πέρασαν απαρατήρητοι στηην ανατροπή που εππιχείρησε με επιτυχία η “Ένωση”. Δύσκολες φάσεις, ορισμένες αντιμετωπίστηκαν διαφορετικά, αλλά η συνολική εικόνα των “γκρι” ήταν καλή. Μπήτης και Πουρσανίδης θα μπορούσαν να αποφύγουν κάποια λάθη, αντίθετα ο Ζακεστίδης ήταν πολύ καλός.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Μπήτης 8, Πουρσανίδης 8, Ζακεστίδης 8.

ΑΡΗΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστάσιος Μάνος, Δημήτρης Παφίλης, Κυριάκος Παντελίδης
Εξαιρετική διαιτησία είχαμε στο Αλεξάνδρειο. Μάνος, Παφίλης και Παντελίδης συνεργάστηκαν υποδειγματικά, είχαν σωστές υποδείξεις, έλεγξαν το παιχνίδι και δεν άφησαν χώρο για διαμαρτυρίες στους δυο πάγκους.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Μάνος 8, Παφίλης 8, Παντελίδης 8.

ΛΑΥΡΙΟ-ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παναγιώτης Αναστόπουλος, Δημήτρης Τζαφλέρης, Βάσω Τσαρούχα
Η εμπερία του Παναγιώτη Αναστόπουλου αποτέλεσε εγγύηση σ' ένα ματς με ομάδες ίδιας δυναμικότητας. Ο διεθνής ρέφερι κυριάρχησε σφυρίζοντας περισσότερο, αλλά και οι Τζαφλέρης, Τσαρούχα είχαν ορθές υποδείξεις. Ήταν μια καλή τριπλέτα που διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι χωρίς να υπάρξει καμία διαμαρτυρία.  
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Αναστόπουλος 8, Τζαφλέρης 8, Τσαρούχα 8.

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστάσιος Πηλοϊδης, Χαράλαμπος Καρακατσούνης, Γιώργος Ανδρικόπουλος
Άριστη ήταν η διαιτησία στην Λευκάδα. Οι γηπεδούχοι μπορεί να ηττήθηκαν, αλλά οι τρεις διαιτητές Πηλοϊδης, Καρακατσούνης και Ανδρικόπουλος παίρνουν υψηλό βαθμό. Πολύ καλή τριπλέτα, με σωστή συνεργασία, ήταν μέσα στις φάσεις ελέγχοντας απόλυτα το ματς και δικαίως πήραν τα εύσημα απο τον παρατηρητή διαιτησίας.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Πηλοϊδης 8, Καρακατσούνης 8, Ανδρικόπουλος 8.

ΑΠΟΛΛΩΝ Π.-ΠΑΟΚ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιώργος Πουρσανίδης, Αργύρης Καλδίρης, Βασίλης Τσώνος
Κανένα πρόβλημα δεν είχαν οι “γκρι” στην Πάτρα. Σ' ένα παιχνίδι με δύσκολες φάσεις και πολλές επαφές μπόρεσαν να ανταποκριθούν με επιτυχία. Ο Πουρσανίδης σφύριξε περισσότερο, γεγονός λογικό, ο Καλδίρης και ο Τσώνος δεν πηραν τα ίδια σφυρίγματα, αλλά ήταν πολύ καλοί. Ο Τσώνος έχει σειρά πολύ καλών αγώνων, ενώ ο Καλδίρης αφήνει πίσω την τραγική διαιτησία του στην αναμέτρηση Δούκας-Πανιώνιος.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Πουρσανίδης 8, Καλδίρης 8, Τσώνος 8.

ΚΥΜΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ SUPERFOODS
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αθανάσιος Δεσλής, Γιώργος Γεωργιάδης, Σταύρος Ευφραιμίδης
Με λάθη η διαιτησία των Δεσλή, Γεωργιάδη και Ευφραιμίδη στην Χαλκίδα. Οι “γκρι” υπέπεσαν σε λάθη τα οποία θα μπορούσαν να αποφύγουν. Υπήρξαν εύκολες φάσεις που δεν τις διαχειρίστηκαν σωστά. Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων ήταν τέτοια που θα έπρεπε να διευκολυνθούν οι “γκρι” στο έργο τους.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Δεσλής 7, Γεωργιάδης 7, Ευφραιμίδης 7.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ Ρ.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νίκος Σώμος, Κωνσταντίνος Ξενικάκης, Αναστάσιος Κάρδαρης
Καλή συνολικά ήταν η διαιτησία στο “Βεντόκλειο”. Κι αν οι εμπειρότεροι Σώμος και Ξενικάκης έχουν κάνει χιλιόμετρα στην Α1, ο Κάρδαρης με τις λιγότερες εμπειρίες πήρε άριστα. Σωστός στις υποδείξεις του, είχε καλή συνεργασία με τους δυο συναδέλφους του. Ειδικά στο κομμάτι της διαιτησίας του πρώτου μέρους όπου υπήρχε ισορροπία στο παιχνίδι των δυο ομάδων ήταν πολύ καλοί. Ο Σώμος έκανε ασφαλώς λιγότερα λάθη σε σχέση με εκείνα που έκανε στην αναμέτρηση Δούκας-Πανιώνιος στην Α2, ενώ και ο Ξενικάκης έκανε λιγότερα λάθη σε σχέση με άλλα ματς.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Σώμος 8, Ξενικάκης 8, Κάρδαρης 8.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙδιαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top