Αρχική  > Το Κοράκι

Έτοιμοι για τα δύσκολα, η ανανέωση προχωρά!

Football
541
Υψηλό βαθμό ετοιμότητας για τα δύσκολα ματς που ακολουθούν έδειξαν οι διαιτητές στις αναμετρήσεις της 13ης αγωνιστικής της BasketLeague, σύμφωνα με ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ.

Τόσο η αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ (ΑΕΚ Άρης), όσο και εκείνη στην Πυλαία (ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός Superfoods) αλλά και τα υπόλοιπα παιχνίδια ολοκληρώθηκαν χωρίς να υπάρξουν διαιτητικά λάθη που καθορίζουν ένα ματς. Γι’ αυτό και η ΚΕΔ μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένο, αφού επιχειρεί μια ανανέωση του έμψυχου δυναμικού σταδιακά χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα.

ΑΕΚ-ΑΡΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παναγιώτης Αναστόπουλος, Αναστάσιος Μάνος, Αθανάσιος Δεσλής
Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον έμπειρο Αναστόπουλο, τον νεώτερο Μάνο και τον Βολιώτη Δεσλή. Έλεγξαν το ματς, ήταν μέσα στις φάσεις και δεν υπέπεσαν σε λάθη. Άψογοι στον πειθαρχικό έλεγχο υπέδειξαν (ο Αναστόπουλος) ορθά τεχνική ποινή στον Δημήτρη Πρίφτη για διαμαρτυρία στον Δεσλή και είχαν καλή συνεργασία ως τριπλέτα. Πιο πολλά τα σφυρίγματα του Αναστόπουλου, γεγονός φυσιολογικό, αλλά και οι Μάνος, Δεσλής σφύριξαν τόσο όσο απαιτούνταν στο ματς.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Αναστόπουλος 9, Μάνος 9, Δεσλής 9.

ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστάσιος Πηλοϊδης, Χρήστος Παναγιώτου, Στυλιανός Συμεωνίδης
Κανένα πρόβλημα δεν είχαν οι «γκρι» σ’ ένα δύσκολο ομολογουμένως παιχνίδι. Ο Πηλοϊδης πήρε περισσότερα σφυρίγματα σε σχέση με τους Παναγιώτου και Συμεωνίδη. Οι τρεις διαιτητές ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στο έργο τους.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Πηλοϊδης 8, Παναγιώτου 8, Συμεωνίδης 8.

ΛΑΥΡΙΟ-ΑΠΟΛΛΩΝ Π.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιώργος Πουρσανίδης, Αλέξανδρος Ψαριανός, Ιωάννης Μαλαμάς
Σε λάθη που θα μπορούσε να αποφύγει υπέπεσε ο Γιώργος Πουρσανίδης, αλλά δεν έπαιξαν ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα. Ψαριανός και Μαλαμάς είχαν θετική παρουσία σε μια αναμέτρηση, όπου δεν υπήρξαν συνολικά προβλήματα.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Πουρσανίδης 7, Ψαριανός 8, Μαλαμάς 8.

ΡΕΘΥΜΝΟ-ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νίκος Σώμος, Ανδρέας Βαρδάλος, Βάσω Τσαρούχα
Σε μια αναμέτρηση που αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη με το «διπλό» της Δόξας, οι τρεις διαιτητές Σώμος, Βαρδάλος και Τσαρούχα πέρασαν απαρατήρητοι. Ο έμπειρος Σώμος σφύριξε περισσότερο, γεγονός απολύτως φυσιολογικό, όμως και οι Βαρδάλος, τσαρούχα δεν είχαν πρόβλημα. Ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στο έργο τους και δεν άφησαν περιθώρια για διαμαρτυρίες στους ηττημένους.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Σώμος 8, Βαρδάλος 8, Τσαρούχα 8.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛ.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χαράλαμπος Καρακατσούνης, Βασίλης Τσώνος, Κωνσταντίνος Ξενικάκης
Καλή διαιτησία είχαμε στην Πάτρα. Σ’ ένα παιχνίδι που κρίθηκε επί της ουσίας στο σουτ οι «γκρι» ήταν πολύ καλοί. Ο έμπειρος Καρακατσούνης, αλλά και οι νεώτεροι Τσώνος και Ξενικάκης συνεργάστηκαν σωστά, ήταν μέσα στις φάσεις και έλεγξαν απόλυτα το παιχνίδι. Ήταν μια τριπλέτα που δικαίωσε τα στάνταρ της ΚΕΔ για ένα τέτοιο ματς.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Καρακατσούνης 8, Τσώνος 8, Ξενικάκης 8.

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ SUPERFOODS
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρυσόστομος Σχινάς, Δημήτρης Τζαφλέρης, Στέφανος Μαγκλογιάννης
Άψογοι συνολικά ήταν οι «γκρι» στην Πυλαία. Σ’ ένα παιχνίδι που ήταν εύκολο και στο τέλος έκλεισε με την αντεπίθεση του «δικεφάλου» οι Σχινάς, Τζαφλέρης και Μαγκλογιάννης παίρνουν καλό βαθμό. Καλή συνεργασία και σωστή διαχείριση του παιχνιδιού από τους «γκρι».
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Σχινάς 8, Τζαφλέρης 8, Μαγκλογιάννης 8.

ΚΥΜΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιώργος Γεωργιάδης, Δημήτρης Παφίλης, Βασίλης Πιτσίλκας
Σ’ ένα παιχνίδι που ήταν κλειστό για τρία 10λεπτα οι Γεωργιάδης, Παφίλης και Πιτσίλκας τα πήγαν πολύ καλά. Οι δυο πρώτοι ως έμπειροι δεν είχαν πρόβλημα, αλλά και ο τρίτος από την Λάρισα έδειξε ότι είναι σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας και μπορεί να ανταποκριθεί σε παιχνίδια με μεγαλύτερη δυσκολία. Ορθώς θεωρείται ένας από τους καλούς νέους διαιτητές που διαθέτουμε. Όσο για τους Γεωργιάδη, Παφίλη, έδειξαν να ελέγχουν το ματς χωρίς να έχουν πρόβλημα.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Γεωργιάδης 8, Παφίλης 8, Πιτσίλκας 8.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top