Αρχική  > Το Κοράκι

Λίγα τα λάθη, άδικος ο θόρυβος!

Football
1299
Το ντέρμπι Άρη-Παναθηναϊκού ξεχώρισε από τις αναμετρήσει της 7ης αγωνιστικής της BasketLeague, σύμφωνα με ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ.


Οι φωνές των γηπεδούχων είναι άδικες, καθώς δεν ήταν τέτοιες οι υποδείξεις που να δικαιολογούν τόσο θόρυβο... Έγιναν λάθη, αλλά είναι φυσιολογικά για ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι... Όμως, σε καμία περίπτωση δεν έπαιξαν ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

ΑΕΚ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστάσιος Μάνος, Ιωάννης Παγώνης, Στυλιανός Συμεωνίδης
Καλή διαιτησία είχαμε στο  ΟΑΚΑ. Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων είναι σημαντική και αυτό αποτυπώθηκε μέσα στο παιχνίδι. Ο Μάνος με τους Παγώνη και Συμεωνίδη τα πήγαν καλά συνθέτοντας μια τριπλέτα νέων διαιτητών, που δείχνουν να ανταποκρίνονται με επιτυχία στις απαιτήσεις ανάλογων αναμετρήσεων. Ο πρώτος σφύριξε περισσότερο, λογικό καθώς έχει μεγαλύτερη εμπειρία, αλλά και οι δυο συνάδελφοι του ήταν πολύ καλοί.   
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Μάνος 8, Παγώνης 8, Συμεωνίδης 8.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιώργος Πουρσανίδης, Δημήτρης Τζαφλέρης, Αργύρης Καλδίρης
Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισαν οι “γκρι” στην Ρόδο. Ο έμπειρος Πουρσανίδης,αλλά και οι Τζαφλέρης, Καλδίρης ήταν σωστοί στις υποδείξεις τους και έλεγξαν με επιτυχία ένα παιχνίδι που πριν το τζάμπολ έδειχνε να μην είναι εύκολο.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Πουρσανίδης 8, Τζαφλέρης 8, Καλδίρης 8.

ΑΠΟΛΛΩΝ Π.-ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρυσόστομος Σχινάς, Αλέξανδρος  Ψαριανός, Γιώργος Θεονάς
Η εξέλιξη της αναμέτρησης και ο περίπατος του Απόλλωνα βοήθησε τους “γκρι” να βγάλουν το παιχνίδι χωρίς να υπάρξουν προβλήματα. Οι έμπειροι Σχινάς, Ψαριανός είχαν τον έλεγχο, ενώ και ο Θεονάς ήταν πολύ καλός. Συνολικά ήταν μια τριπλέτα που δεν είχε κανένα πρόβλημα, όσον αφορά τον έλεγχο του αγώνα.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Σχινάς 8, Ψαριανός 8, Θεονάς 8.

ΤΡΙΚΑΛΑ-ΠΑΟΚ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστάσιος Πηλοϊδης, Κωνσταντίνος Πουρσανίδης, Βασίλης Τσώνος
Σε μια δύσκολη αναμέτρηση στα Τρίκαλα, όπου η ομώνυμη ομάδα έκανε την έκπληξη απέναντι στον ΠΑΟΚ οι διαιτητές πέρασαν απαρατήρητοι. Και αυτό αποτελεί επιτυχία για τους “γκρι”. Ο έμπειρος Πηλοϊδης που έχει πολλά... χιλιόμετρα στην διαιτησία και σε παιχνίδια με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας έλεγξε το ματς, ενώ καλή παρουσία είχαν και οι Πουρσανίδης, Τσώνος.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Πηλοϊδης 8, Πουρσανίδης 8, Τσώνος 8.

ΚΥΜΗ-ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νίκος Σώμος, Παναγιώτης Διαμαντής, Γιώργος Ανδρικόπουλος
Συνολικά καλή παρουσία είχαν οι τρεις διαιτητές στην Χαλκίδα. Μια έμπειρη τριπλέτα (Σώμος, Διαμαντής και Ανδρικόππουλος) έλεγξε το ματς, είχε σωστές υποδείξεις και καλή συνεργασία.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Σώμος 8, Διαμαντής 8, Ανδρικόπουλος 8.

ΛΑΥΡΙΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Στέφανος Μαγκλογιάννης, Βάσω Τσαρούχα, Βασίλης Μπίκας
Με λίγα λάθη ήταν η διαιτησία στο Λαύριο. Λάθη τα οποία πέρασαν απαρατήρητα και δεν έπαιξαν ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Η διαφορά  δυναμικότητας των ομάδων ήταν μεγάλη και οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν απλώς να μειώσουν κάποια στιγμή στους 7 πόντους. Ήταν μια τριπλέτα που θα μπορούσε να είχε πολύ καλύτερη παρουσία στο παιχνίδι.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Μαγκλογιάννης 7, Τσαρούχα 7, Μπίκας 7.

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παναγιώτης Αναστόπουλος, Χαράλαμπος Καρακατσούνης, Αθανάσιος Δεσλής
Λίγα λάθη που δεν δικαιολογούν σε κανένα σημείο τον θόρυβο που προξένησε ο Άρης μετά το τέλος της αναμέτρησης είχαμε στο Αλεξάνδρειο. Σ' ένα ντέρμπι, από τα ελάχιστα που έχουμε να δούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα απέναντι στους “αιώνιους” και ορισμένες ομάδες η τριπλέτα δεν λειτούργησε καλά. Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ήταν εκείνος που είχε την καλύτερη επίδοση απότους τρεις, ενώ ο Καρακατσούνης παρά την εμπειρία του έκανε λάθη, όπως και ο συμπατριώτης του Δεσλής. Υπήρξαν πολλές δύσκολες φάσεις, άλλες σφυρίχθηκαν σωστά και άλλες λάθος, όμως, συνολικά οι “γκρι”δεν έπαιξαν ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος κααι αυτό εν τέλει συνιστά επιτυχία...
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Αναστόπουλος 8, Καρακατσούνης 7, Δεσλής 7.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top