Αρχική  > Το Κοράκι

Τα εύσημα του Συμεωνίδη!

Football
608
Άριστα πήραν οι «γκρι» στο ντέρμπι των «δικεφάλων» στην Πυλαία, για την 6η αγωνιστική της BasketLeague, σύμφωνα με ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ.

Η τριπλέτα Αναστόπουλου, Μπήτη και Παντελίδη ανταποκρίθηκε με επιτυχία στο έργο της και στο φινάλε της αναμέτρησης δέχθηκε τα εύσημα του μέλους της ΚΕΔ και παρατηρητή Στέλιου Συμεωνίδη.

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις καλή διαιτησία είχαμε και στην αναμέτρηση του Κόροιβου με τον Άρη που κρίθηκε στην δεύτερη παράταση.

ΡΕΘΥΜΝΟ-ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστάσιος Μάνος, Χρήστος Παναγιώτου, Ανδρέας Βαρδάλος.
Καλή διαιτησία είχαμε στο «Μ. Μερκούρη». Μάνος, Παναγιώτου και Βαρδάλος έλεγξαν απόλυτα το παιχνίδι, είχαν καλή συνεργασία και ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στο έργο τους. Η εξέλιξη του αγώνα τους βοήθησε ώστε να κάνουν μια καλή προπόνηση για τα επόμενα παιχνίδια.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Μάνος 8, Παναγιώτου 8, Βαρδάλος 8.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρυσόστομος Σχινάς, Αλέξανδρος Ψαριανός, Γιώργος Γεωργιάδης.
Ο έμπειρος Χρυσόστομος Σχινάς ήταν εκείνος που σήκωσε το βάρος στο παιχνίδι που διεξήχθη στην Πάτρα. Σφύριξε αρκετά, ο Αλέξανδρος Ψαριανός ακολούθησε σε σφυρίγματα και λιγότερα έκανε ο Γεωργιάδης. Συνολικά δεν υπήρξε πρόβλημα παρότι το παιχνίδι ήταν κλειστό. Οι «γκρι» ουσιαστικά πέρασαν απαρατήρητοι και αυτό είναι το σημαντικό.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Σχινάς 8, Ψαριανός 8, Γεωργιάδης 7.

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-ΚΥΜΗ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χαράλαμπος Καρακατσούνης, Στέφανος Μαγκλογιάννης, Βασίλης Τσώνος.
Παρότι ήταν μια τριπλέτα με εμπειρία και ποιότητα τα λάθη δεν αποφεύχθηκαν. Βέβαια, τα λάθη που έγιναν δεν έπαιξαν ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος, αλλά υπήρξαν φάσεις, όπου θα μπορούσαν να αποφευχθούν λόγω της εμπειρίας των «γκρι».
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Καρακατσούνης 8, Μαγκλογιάννης 8, Τσώνος 7.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛ.-ΑΡΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιώργος Πουρσανίδης, Νίκος Σώμος, Γιώργος Ανδρικόπουλος
Άριστη διαιτησία είχαμε στην Αμαλιάδα. Σε μια αναμέτρηση που κρίθηκε στην δεύτερη παράταση η τριπλέτα Πουρσανίδη, Σώμου και Ανδρικόπουλου παίρνει πολύ καλό βαθμό. Ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στο έργο τους σ’ ένα δύσκολο ματς και αυτό το πιστώνονται.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Πουρσανίδης 8, Σώμος 8, Ανδρικόπουλος 8.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παναγιώτης Αναστόπουλος, Δημήτρης Μπήτης, Κυριάκος Παντελίδης.
Διαιτησία υψηλού επιπέδου είχαμε στο ντέρμπι των «δικεφάλων» στην Πυλαία. Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι, ενώ Μπήτης και Παντελίδης είχαν πολύ καλή παρουσία. Δικαίως μετά το τέλος της αναμέτρησης το μέλος της ΚΕΔ και παρατηρητής Στέλιος Συμεωνίδης τους απένειμε τα εύσημα για την απόδοση τους.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Αναστόπουλος 8, Μπήτης 8, Παντελίδης 8.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δημήτρης Παφίλης, Αντώνης Αναστόπουλος, Αθανάσιος Καραβίτης.
Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων ήταν τέτοια που το έργο των διαιτητών έγινε από τα πρώτα λεπτά εύκολο. Βέβαια, υπήρξαν κάποιες φάσεις (δυο συνολικά), όπου μέτρησαν καλάθι ενώ δεν έπρεπε, καθώς και τις δυο φορές ο αμυνόμενος απομάκρυνε κανονικά την μπάλα από το καλάθι, ενώ ήταν αυστηροί και σε ορισμένες αποφάσεις τους. Γενικά δεν υπήρξε πρόβλημα, αλλά θα μπορούσαν να έχουν πολύ καλύτερη παρουσία.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Παφίλης 7, Αναστόπουλος 7, Καραβίτης 7.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ Π.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σταύρος Ταρενίδης, Λεωνίδας Σκούτας, Διαμαντής Λόρτος.
Προπόνηση αποτέλεσε για τους «γκρι» η αναμέτρηση στο ΣΕΦ. Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων ήταν τεράστια και η αναμέτρηση εύκολη για τους Ταρενίδη, Σκούτα και Λόρτο, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στο έργο τους.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Ταρενίδης 8, Σκούτας 8, Λόρτος 8.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top