Αρχική  > Το Κοράκι

Μήνυμα θετικό, ακολουθεί ντέρμπι!

Football
614
Τα μηνύματα ήταν ενθαρρυντικά για την διαιτησία στα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής της BasketLeague σύμφωνα με ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ.

Τα δύσκολα είναι μπροστά, καθώς η 5η αγωνιστική περιλαμβάνει άλλο ένα ντέρμπι (Άρης-Ολυμπιακός) και οι διαιτητές θα πρέπει να είναι σε ετοιμότητα για να ανταποκριθούν στο έργο τους.


ΚΟΡΟΙΒΟΣ- ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νίκος Σώμος, Γιώργος Γεωργιάδης, Κυριάκος Παντελίδης.
Άριστη διαιτησία για ένα παιχνίδι, όπου είχαμε μεγάλη ανατροπή από τον Κόροιβο στο φινάλε. Σώμος, Γεωργιάδης και Παντελίδης ήταν πολύ καλοί, συνεργάστηκαν άψογα ήταν μέσα στις φάσεις, έλεγξαν το παιχνίδι και δεν άφησαν περιθώρια για παράπονα στον ηττημένο της αναμέτρησης. Ήταν μια τριπλέτα που είχε την εμπειρία να διαχειριστεί ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Σώμος 8, Γεωργιάδης 8, Παντελίδης 8.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΡΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χαράλαμπος Καρακατσούνης, Δημήτρης Παφίλης, Γιώργος Κατραχούρας.
Αν και παραδοσιακά ο Άρης γκρινιάζει για τον Καρακατσούνη, ο Βολιώτης ρέφερι ήταν πολύ καλός στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα. Διαιτητής με μεγάλη εμπειρία είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης ενώ και ο Παφίλης βοήθησε ώστε να κυλήσει το παιχνίδι χωρίς προβλήματα. Ο Κατραχούρας πήρε λιγότερα σφυρίγματα, αλλά κι εκείνος είχε θετική παρουσία συνολικά σε μια δύσκολη αναμέτρηση.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Καρακατσούνης 8, Παφίλης 8, Κατραχούρας 7.

ΠΑΟΚ-ΑΠΟΛΛΩΝ Π.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παναγιώτης Αναστόπουλος, Αλέξανδρος Ψαριανός, Βασίλης Πιτσίλκας.
Καλή προπόνηση ήταν για τον έμπειρο Παναγιώτη Αναστόπουλο το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Πυλαία. Ο διεθνής ρέφερι είχε τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι, ενώ Ψαριανός και Πιτσίλκας ήταν σωστοί στις αποφάσεις τους. Ειδικά ο τρίτος ρέφερι που αποτελεί μέρος της νέας γενιάς της διαιτησίας δείχνει ότι μπορεί να αφήσει το δικό του στίγμα, παρότι κουβαλάει ένα βαρύ όνομα.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Αναστόπουλος 8, Ψαριανός 8, Πιτσίλκας 8.

ΤΡΙΚΑΛΑ-ΑΕΚ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιώργος Πουρσανίδης, Στέφανος Μαγκλογιάννης, Βασίλης Τσώνος.
Η εξέλιξη του αγώνα βοήθησε ώστε οι διαιτητές να μην έχουν κανένα πρόβλημα. Βέβαια, Πουρσανίδης, Μαγκλογιάννης και Τσώνος ήταν μια τριπλέτα που μπορούσε να διαχειριστεί και την δυσκολία του παιχνιδιού. Συνεργάστηκαν υποδειγματικά και έφεραν εις πέρας την αποστολή τους χωρίς πρόβλημα. Πέρασαν επί της ουσίας απαρατήρητοι και αυτό συνιστά επιτυχία για τους «γκρι».
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Πουρσανίδης 8, Μαγκλογιάννης 8, Τσώνος 8.

ΡΕΘΥΜΝΟ-ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρυσόστομος Σχινάς, Αναστάσιος Μάνος, Αντώνης Αναστόπουλος.
Καλή διαιτησία για Σχινά και Μάνο, όχι όμως και για τον Αντώνη Αναστόπουλο που υπέπεσε σε λάθη. Βέβαια, δεν επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα, αλλά ήταν λάθη που θα μπορούσε να αποφύγει. Οι δυο διεθνείς Σχινάς και Μάνος σφύριξαν περισσότερο και είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Σχινάς 8, Μάνος 8, Αναστόπουλος Αντ. 6.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιώργος Ανδρικόπουλος, Στέφανος Παπαθανασίου, Βαλάντης Κοντίλης.
Μια ακόμη καλή διαιτησία πρόσθεσε ο Γιώργος Ανδρικόπουλος, ο οποίος κράτησε το παιχνίδι στο ΣΕΦ στο τέλος, όπου οι δυο ομάδες διεκδικούσαν τη νίκη. Ο Στέφανος Παπαθανασίου είχε καλή παρουσία, όπως και ο Βαλάντης Κοντίλης, ο οποίος μπορεί να μην σφυρίζει αρκετά στην Α1, αλλά δείχνει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αγώνων. Μια καλή διαιτησία για ένα παιχνίδι που έμοιαζε εύκολο, αλλά είχε σασπένς στο φινάλε.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Ανδρικόπουλος 8, Παπαθανασίου 8, Κοντίλης 8.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΚΥΜΗ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ανδρέας Βαρδάλος, Ευάγγελος Δαρλαμήτσος, Απόστολος Κωνσταντινόπουλος.
Προπόνηση έκαναν οι «γκρι» στο ΟΑΚΑ, αφού η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων ήταν χαώδης. Ο Βαρδάλος σφύριξε περισσότερο, γεγονός απόλυτα φυσιολογικό, αλλά και οι νεώτεροι και άπειροι Δαρλαμήτσος και Κωνσταντινόπουλος ήταν καλοί.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Βαρδάλος 8, Δαρλαμήτσος 8, Κωνσταντινόπουλος 8.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top