Αρχική  > Το Κοράκι

Οι “γκρι” είναι έτοιμοι για τα ντέρμπι!

Football
758
Το μεγάλο ντέρμπι των “αιωνίων” στο ΣΕΦ  για την 2η αγωνιστική της BasketLeague κυριαρχεί σύμφωνα με ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ.

Οι τρεις διαιτητές Πηλοϊδης, Καρακατσούνης και Τζαφλέρης παίρνουν υψηλό  βαθμό σε μια “μάχη” η εξέλιξη της οποίας διευκόλυνε τους “γκρι”.
Η καλή επίδοση τους πιστώνεται συνολικά στην διαιτησία, που πρέπει να είναι καλή στα ντέρμπι και να δείχνει ότι διαρκώς βελτιώνεται, μέσα από μια διαδικασία ανανέωσης του δυναμικού των διαιτητών.
 
ΡΕΘΥΜΝΟ-ΑΡΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιώργος Πουρσανίδης, Βασίλης Τσώνος, Ανδρέας Βαρδάλος.
Καλή διαιτησία είχαμε στο “Μ. Μερκούρη”. Ο διεθνής Πουρσανίδης με τους Τσώνο και Βαρδάλο έλεγξαν το παιχνίδι και είχαν καλή συνεργασία. Σε μια αναμέτρηση με πολλές διακυμάνσεις στην εξέλιξη της, οι τρεις διαιτητές ήτν έτοιμοι και ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στο έργο του.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Πουρσανίδης 8, Τσώνος 8, Βαρδάλος 8.
 
ΠΑΟΚ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστάσιος Μάνος, Χρήστος Παναγιώτου, Δημήτρης Παφίλης.
Κανένα πρόβλημα δεν είχαν οι “γκρι” στην Πυλαία. Μάνος, Παναγιώτου και Παφίλης ήταν πολύ καλοί. Σωστοί στι υποδείξεις τους, δεν άφησαν χώρο για παράπονα στους ηττημένους.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Μάνος 8, Παναγιώτου 8, Παφίλης 8.
 
ΑΕΚ-ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ηλίας Κορομηλάς, Παναγιώτης Διαμαντής, Κωνσταντίνος Ξενικάκης.
Ο έμπειρος Κορομηλάς και οι Διαμαντής, Ξενικάκης έκαναν μια καλή προπό νηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων ήταν τεράστια και οι “γκρι” δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα. Εύκολη αναμέτρηση και για τους τρεις ρέφερι.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:Κορομηλάς 8, Διαμαντής 8, Ξενικάκης 8.
 
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Π.-ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νίκος Σώμος, Αλέξανδρος Ψαριανός, Κυριάκος Παντελίδης.
Καλή παρουσία είχαν οι “γκρι” στην Πάτρα. Σώμος, Ψαριανός και Παντελίδης είναι μια έμπειρη τριπλέτα που δεν είχε πρόβλημα να ελέγξει το παιχνίδι των δυο ομάδων που είναι ίδιας δυναμικότητας.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Σώμος 8, Ψαριανός 8, Παντελίδης 8.
 
ΤΡΙΚΑΛΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ Π.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρυσόστομος Σχινάς, Στέφανος Μαγκλογιάννης, Βασίλης Μπίκας.
Πολύ καλή διαιτησία είχαμε στα Τρίκαλα. Σε παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, η τριπλέτα Σχινά, Μαγκλογιάννη και Μπίκα ανταποκρίθηκε με μεγάλη επιτυχία στο έργο της. Οι τρεις ρέφερι ήταν σωστοί στις αποφάσεις τους, είχαν καλή συνεργασία και φάνηκε ότι ήταν μια τριπλέτα που δικαίωσε την ΚΕΔ.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Σχινάς 8, Μαγκλογιάννης 8, Μπίκας 8.
 
ΚΥΜΗ-ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛ.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παναγιώτης Αναστόπουλος, Αργύρης Καλδίρης, Γιώργος Γεωργιάδης.
Εύκολη δουλειά για τον έμπειρο Αναστόπουλο και τους Καλδίρη, Γεωργιάδη στην αναμέτρηση της Κύμης με τον Κόροιβο. Οι γηπεδούχοι  πάτησαν από νωρίς... γκάζι και μετέτρεψαν την αναμέτρηση σε παράσταση για έναν ρόλο. Οι “γκρι” ήταν ορθοί στις αποφάσεις τους και δεν αντιμετώπισαν προβλήματα.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Αναστόπουλος 8, Καλδίρης 8, Γεωργιάδης 8.
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστάσιος Πηλοϊδης, Χαράλαμπος Καρακατσούνης, Δημήτρης Τζαφλέρης.
Πολύ καλή συνολικά ήταν η διαιτησία στο ντέρμπι του ΣΕΦ. Πηλοϊδης, Καρακατσούνης είναι διαιτητές μεγάλης εμπειρίας, ενώ ο Τζαφλέρης αν και νέος για ντέρμπι “αιωνίων” απέδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία. Λάθη έγιναν ελάχιστα και δεν έπαιξαν κανένα ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Η ΚΕΔ έχει κάθε λόγο να νιώθει δικαιωμένη από την διαιτησία των τριών ρέφερι που ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στο έργο τους. Συνεργάστηκαν σωστά  και ελάχιστες φάσεις μπορείς να πεις ότι θα μπορούσαν να υποδειχθούν διαφορετικά. Βέβαια, η εξέλιξη του αγώνα βοήθησε ώστε να διευκολυνθεί το έργο των τριών διαιτητών, οι οποίοι ωστόσο έδειξαν έτοιμοι από τις πρώτες φάσεις του αγώνα για το ντέρμπι.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:Πηλοϊδης 8, Καρακατσούνης 8, Τζαφλέρης 8.
 

Υ.Γ. Πολύ κακή διαιτησία είχαμε στην αναμέτρηση της Α1 Γυνακών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Πρωτέα Βούλας. Ο έμπειρος Ανδριανός Παυλόπουλος υπέπεσε σε σωρεία λαθών τα οποία ήταν κατά κύριο λόγο εις βάρος των φιλοξενούμενων, οι οποίοι στο τέλος του αγώνα εξέφρασαν τα παράπονα τους. Αντίθετα ο νεότερος Μαραμής ήταν πολύ καλός.  

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ
 


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top