Αρχική  > Το Κοράκι

Αύξηση ορίων ηλικίας με επιμόρφωση νέων διαιτητών

Football
1110
Η παραμονή στην διαιτησία ικανών ρέφερι (Χριστοδούλου, Μητσόπουλος) μέσα από την αύξηση των ορίων ηλικίας (με παράταση πιθανότατα) μπορεί να επιτευχθεί και για εκπαιδευτικούς λόγους.

Διαιτητές με την εμπειρία των δυο 50ρηδων του Πατρινού Χρήστου Χριστοδούλου και του Γιαννιώτη Κώστα Μητσόπουλου μπορούν να αξιοποιηθούν άνετα και στην επιμόρφωση των νέων διαιτητών.

Συγκεκριμένα, οι δυο ρέφερι θα μπορούν με ευκολία να μεταδώσουν τις γνώσεις τους στους νέους διαιτητές. Ειδικά στους τρίτους που καλούνται να διευθύνουν παιχνίδια και είναι χωρίς αμφιβολία οι λιγότερο έμπειροι. Θα μπορούν να τους καθοδηγήσουν και να του εντάξουν ομαλά στις απαιτήσεις ενός δύσκολου και ανταγωνιστικού πρωταθλήματος όπως είναι η Α1.

Χριστοδούλου και Μητσόπουλος στην μακρά διαδρομή τους στα γήπεδα της χώρας έχουν δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής και αν μη τι άλλο πρέπει να μείνουν όσο γίνεται περισσότερο κοντά στην διαιτησία, αφού με το ήθος και την αξιοπιστία τους ενισχύουν τον ρόλο του διαιτητή στο παιχνίδι.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top