Αρχική  > Το Κοράκι

Το όριο ηλικίας και το credit για Χριστοδούλου, Μητσόπουλο

Football
848
Τα τελευταία χρόνια έχουν αποχωρήσει αρκετοί διαιτητές, άλλοι σπουδαίοι και ταλαντούχοι και άλλοι λιγότερο σημαντικοί.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης του 50ου έτους για τον Χρήστο Χριστοδούλου και τον Κώστα Μητσόπουλο (μαζί τους αποχωρεί και ο Αστέριος Γκούμας) θα πούμε πως καλό θα ήταν να δοθεί μια παράταση η αλλιώς επέκταση στο όριο ηλικίας των «γκρι».

Τόσο ο Χριστοδούλου που είναι εκ των κορυφαίων ρέφερι (έχει δεχθεί αρκετές φορές την σκληρή κριτική μας, αλλά δεν αμφισβητείται σε καμία περίπτωση η αξία του), όσο και ο Μητσόπουλος ο οποίος είναι από τις «παλιές καραβάνες» της διαιτησίας έχουν δείξει δείγματα γραφής που τους επιτρέπουν να ελπίζουν σε μια διαφορετική αντιμετώπιση, η οποία ανοίγει με αυτό τον τρόπο τον δρόμο για την αύξηση των ορίων ηλικίας, όπως συνέβη πρόσφατα και στο ποδόσφαιρο.

Η απόδοση τους στους φετινούς συγκλονιστικούς τελικούς των «αιωνίων» στον πρώτο και τον τέταρτο αποτελεί ένα επιπλέον παράσημο στην καριέρα τους και ένα credit για να κερδίσουν την αύξηση του ορίου ηλικίας.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top