Αρχική  > Το Κοράκι

Η άτυχη στιγμή των 8.3’’

Football
1278
Μια άτυχη στιγμή στα 8.3’’ πριν το τέλος στην επίθεση του Βασίλη Σπανούλη (υπέπεσε σε παράβαση βημάτων) χάλασε την εικόνα της διαιτησίας στον δεύτερο τελικό των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ.

Μια διαιτησία που είχε την ατυχία να κουβαλάει το στίγμα της αψεγάδιαστης διαιτησίας του πρώτου τελικού.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (2ος τελικός)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παναγιώτης Αναστόπουλος, Ηλίας Κορομηλάς, Αναστάσιος Μάνος
Μια διαιτησία που είχε την ατυχία να συγκριθεί με την διαιτησία του πρώτου τελικού που άγγιξε το τέλειο. Οι τρεις διαιτητές υπέπεσαν σε λάθη και για τις δυο ομάδες χωρίς αυτό όμως να επηρεάζει την εικόνα του αγώνα. Ένας διαιτητής εκτός από καλός πρέπει να είναι και τυχερός, όταν πρόκειται για παιχνίδια που κρίνονται στην «κόψη του ξυραφιού». Έτσι, λοιπόν ενώ θα μιλούσαμε για μια σχετικά καλή διαιτησία δυστυχώς η τελευταία φάση του αγώνα αφήνει ξεκρέμαστη την τριπλέτα. Όσο και δύσκολη να είναι η φάση υπάρχουν βήματα και στην αρχή της προσπάθειας του Βασίλη Σπανούλη, αλλά και στην τελική προσπάθεια του αρχηγού του Ολυμπιακού, κάτι που επιφέρει αλλοίωση αποτελέσματος στην τελική διαμόρφωση του σκορ. Δεν θέλουμε να αδικήσουμε την προσπάθεια των τριών διαιτητών, αλλά η τελευταία φάση αφήνει πικρή γεύση στο κομμάτι της διαιτησίας.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Αναστόπουλος 7, Κορομηλάς 7, Μάνος 7.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top