Αρχική  > Το Κοράκι

Διαιτησία για σεμινάριο

Football
706
Ρεσιτάλ διαιτησίας είχαμε στον τέταρτο ημιτελικό των play offs ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο, σύμφωνα με ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ. 

Οι Πηλοϊδης, Μητσόπουλος και Δεσλής ήταν εξαιρετικοί και δέχθηκαν τα συγχαρητήρια του παρατηρητή διαιτησίας.

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (4ος ημιτελικός)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστάσιος Πηλοϊδης, Κωνσταντίνος Μητσόπουλος, Αθανάσιος Δεσλής
Διαιτησία υψηλού επιπέδου είχαμε στο Αλεξάνδρειο στον τέταρτο ημιτελικό των play offs ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό. Οι έμπειροι Τάσος Πηλοϊδης και Κώστας Μητσόπουλος, αλλά και ο Βολιώτης Θανάσης Δεσλής είχαν πολύ καλή συνεργασία. Ήταν σωστοί στις υποδείξεις τους, δεν άφηναν περιθώριο αμφισβήτησης των αποφάσεων τους και αυτό αποτυπώνονταν στις κινήσεις τους. Διαχειρίστηκαν σωστά τα θέματα που ανέκυψαν με τον χρόνο, ενώ εφάρμοσαν τα ίδια κριτήρια και στις δυο πλευρές του παρκέ. Οι τρεις διαιτητές ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στο έργο τους σε μια δύσκολη αναμέτρηση και σε μια έδρα όπου ο κόσμος δημιουργούσε πίεση. Οι δυο έμπειροι ρέφερι (Πηλοϊδης, Μητσόπουλος) και ο Δεσλής δεν είχαν πρόβλημα και δικαιολογημένα απέσπασαν τα εύσημα του παρατηρητή διαιτησίας.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Πηλοϊδης 9, Μητσόπουλος 9, Δεσλής 9.


ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top