Αρχική  > Το Κοράκι

Ο Τζαφλέρης τιμώρησε την αντίδραση και όχι την δράση!

Football
1497
Το τρίτο παιχνίδι των play offs ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό, αλλά και τα δεύτερα ματς της ημιτελικής φάσης δεν είχαν καλές διαιτησίες σύμφωνα με ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ.

Ο Δημήτρης Τζαφλέρης αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων και υπέπεσε σε πολλά λάθη στο Αλεξάνδρειο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ (2ος ημιτελικός)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρυσόστομος Σχινάς, Νίκος Σώμος, Χρήστος Παναγιώτου
Με λάθη ήταν η διαιτησία των Σχινά, Σώμου και Παναγιώτου στον δεύτερο ημιτελικό των play offs στο ΟΑΚΑ. Βέβαια, δεν έπαιξαν ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος, αλλά δεν είχε σχέση η διαιτησία με εκείνη στον πρώτο αγώνα των δυο ομάδων. Σχινάς και Σώμος πήραν περισσότερα σφυρίγματα ενώ λιγότερες ήταν οι υποδείξεις του Παναγιώτου.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Σχινάς 7, Σώμος 7, Παναγιώτου 6.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ (2ος ημιτελικός)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστάσιος Πηλοϊδης, Γιώργος Πουρσανίδης, Κωνσταντίνος Σταματόπουλος
Η εμπειρία του Τάσου Πηλοϊδη έπαιξε ρόλο ώστε να μην υπάρξουν παράπονα, αλλά τα λάθη δεν αποφεύχθηκαν. Πουρσανίδης και Σταματόπουλος έκαναν λανθασμένες υποδείξεις και δεν ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στο έργο τους. Η διαφορά ποιότητας του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν τέτοια που δεν επέτρεψε να φανούν ιδιαίτερα τα λάθη των διαιτητών.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Πηλοϊδης 8, Πουρσανίδης 7, Σταματόπουλος 7.

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (3ος ημιτελικός)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σπύρος Γκόντας, Πέτρος Παπαπέτρου, Δημήτρης Τζαφλέρης
Με αρκετά λάθη ήταν η διαιτησία στο Αλεξάνδρειο στον τρίτο αγώνα των play offs. Γκόντας, Παπαπέτρου και Τζαφλέρης υπέπεσαν σε λάθη. Ειδικά ο τρίτος ρέφερι λόγω απειρίας σε μεγάλο μέρος της αναμέτρησης είχε… χαθεί. Για την ακρίβεια μετά το λανθασμένο σφύριγμα του για φάουλ 9το πρώτο) στον Διαμαντίδη σε σκριν με τους αγκώνες (καθαρό φάουλ) του Οκάρο Ουάιτ, όπου ο Βολιώτης ρέφερι τιμώρησε την αντίδραση και όχι την δράση. Από εκείνο το σημείο «κατάπιε» την σφυρίχτρα και εμφανίστηκε ξανά νε λανθασμένες υποδείξεις στο δεύτερο ημίχρονο. Μοναδική εξαίρεση το σωστό αντιαθλητικό φάουλ που υπέδειξε υπέρ του «τριφυλλιού». Ο Γκόντας και ο Παπαπέτρου δεν έκαναν λάθη που να έπαιξαν ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος, αλλά έδειξαν να είναι μια τριπλέτα που δεν είχε καμία χημεία. Κορυφαίος της τριπλέτας ήταν ο Πέτρος Παπαπέτρου, ο οποίος κερδίζει σημαντικό έδαφος το τελευταίο διάστημα.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Γκόντας 7, Παπαπέτρου 8, Τζαφλέρης 5.

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (3ος ημιτελικός)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παναγιώτης Αναστόπουλος, Ιωάννης Φούφης, Αστέριος Γκούμας
Πολύ καλή διαιτησία είχαμε στο ΟΑΚΑ. Οι Αναστόπουλος, Φούφης και Γκούμας συνέθεσαν μια τριπλέτα που συνεργάστηκε καλά και ανταποκρίθηκε με επιτυχία στο έργο της. Εφάρμοσε τα ίδια κριτήρια και στις δυο πλευρές του γηπέδου ελέγχοντας πλήρως το παιχνίδι. Κι αν για τους Αναστόπουλο, Φούφη μια καλή διαιτησία σε ημιτελικό είναι κάτι σύνηθες, για τον Γκούμα η παρουσία του κρίνεται πολύ θετική.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Αναστόπουλος 8, Φούφης 8, Γκούμας 8.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top