Αρχική  > Το Κοράκι

Το πρώτο δείγμα ήταν θετικό

Football
624
Τα μηνύματα ήταν ευχάριστα από τους πρώτους αγώνες της ημιτελικής φάσης των play offs του ελληνικού πρωταθλήματος σύμφωνα με ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ. Τόσο στο ΣΕΦ, όσο και στο ΟΑΚΑ, οι «γκρι» παίρνουν πολύ καλό βαθμό για την απόδοση τους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ηλίας Κορομηλάς, Χαράλαμπος Καρακατσούνης, Αλέξανδρος Ψαριανός
Καλή διαιτησία είχαμε στο ΣΕΦ, όπου η μεγάλη διαφορά που «έχτισε» νωρίς ο Ολυμπιακός διευκόλυνε το έργο των «γκρι». Οι έμπειροι Κορομηλάς και Καρακατσούνης σφύριξαν περισσότερο, ενώ και ο Ψαριανός δεν έκανε λάθη. Είχαν καλή συνεργασία οι τρεις ρέφερι και ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στο έργο τους στον πρώτο ημιτελικό των δυο ομάδων.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Κορομηλάς 8, Καρακατσούνης 8, Ψαριανός 8.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρήστος Χριστοδούλου, Κωνσταντίνος Μητσόπουλος, Δημήτρης Μπήτης
Πολύ καλή διαιτησία είχαμε στο ΟΑΚΑ, όπου το παιχνίδι είχε αρκετές εναλλαγές στο σκορ ειδικά στο πρώτο 20λεπτο. Οι έμπειροι Χριστοδούλου και Μητσόπουλος σφύριξαν πιο πολύ ελέγχοντας το παιχνίδι, ενώ ο Μπήτης έκανε λιγότερες υποδείξεις και απέφυγε τα λάθη. Σωστή ήταν η απόφαση του Κώστα Μητσόπουλου να μετρήσει το καλάθι στο κάρφωμα του Έλιοτ Γουίλιαμς, καθώς η μπάλα χτύπησε στον ώμο του και βγήκε από το καλάθι. Από τη στιγμή που συνέβη αυτό το καλάθι μετράει, καθώς είναι σαν να χτύπησε η μπάλα στο έδαφος. Δεν θα μετρούσε μόνο εάν γύριζε με το διχτάκι ξανά εκτός καλαθιού. Οι μεταφορές που υπέδειξαν οι «γκρι» αλλά και τα φάουλ στις δυο ρακέτες ήταν σωστά. Συνολικά ήταν μια εξαιρετική διαιτησία αντάξια των απαιτήσεων των play offs.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Χριστοδούλου 9, Μητσόπουλος 9, Μπήτης 8.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top