Αρχική  > Το Κοράκι

Χαμηλές επιδόσεις για τους «γκρι»

Football
754
Η πρώτη φάση των play offs ολοκληρώθηκε με τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό και της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, όπου υπήρξαν λάθη, σύμφωνα με ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ. 

Οι «γκρι» είχαν προβλήματα, καθώς θα μπορούσαν να βγάλουν τα ματς σχετικά εύκολα, αλλά… χάθηκαν σε αρκετές φάσεις… Οι επιδόσεις των διαιτητών δείχνουν ότι δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα στα ημιτελικά για τις τριπλέτες που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστάσιος Μάνος, Θανάσης Δεσλής, Παναγιώτης Διαμαντής
Ο τρίτος διαιτητής της αναμέτρησης Παναγιώτης Διαμαντής ξεχώρισε στο «Βενετόκλειο» από μια μέτρια διαιτησία, όπου… χάθηκαν πολλές φάσεις. Υπήρξε αδυναμία στην υπόδειξη παραβάσεων (οι παίκτες πατούσαν εκτός παρκέ) και συνολικά σ’ ένα εύκολο παιχνίδι, λόγω της διαφοράς δυναμικότητας των ομάδων ο Μάνος και ο Δεσλής είχαν προβλήματα.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Μάνος 7, Δεσλής 7, Διαμαντής 8.

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ηλίας Κορομηλάς, Χαράλαμπος Καρακατσούνης, Κωνσταντίνος Σταματόπουλος
Η εμπειρία του Ηλία Κορομηλά έπαιξε ρόλο στην ολοκλήρωση του παιχνιδιού χωρίς να υπάρξουν προβλήματα. Οι δυο Βολιώτες Καρακατσούνης και Σταματόπουλος έκαναν λάθη. Ειδικά ο τρίτος ρέφερι της αναμέτρησης ήταν εκείνος που δεν είδε το πεντακάθαρο φάουλ σε προσπάθεια για καλάθι του Κλάντον στον αιφνιδιασμό, για το οποίο χρεώθηκε με τεχνική ποινή ο Σούλης Μαρκόπουλος λόγω διαμαρτυρίας. Ο Κορομηλάς κράτησε το παιχνίδι το οποίο είχε δύσκολες φάσεις στα τρία πρώτα δεκάλεπτα. Η ΑΕΚ κέρδισε δίκαια, καθώς ήταν καλύτερη, αλλά η τριπλέτα είχε προβλήματα συνολικά στην λειτουργία της.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Κορομηλάς 8, Καρακατσούνης 7, Σταματόπουλος 6.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Στο τρίτο παιχνίδι της τελικής φάσης των παίδων μεταξύ Πρωτέα και Πανιωνίου η διαιτησία δεν ήταν καλή. Όχι τόσο για φάσεις που χάθηκαν από τους διαιτητές, όσο για τον πειθαρχικό έλεγχο που πήγε… περίπατο. Δεν γίνεται στον πάγκο της μιας ομάδας να είναι συνεχώς όρθιοι δυο-τρεις και πολλές φορές τέσσερις (όπως φαίνεται και στο βίντεο του αγώνα) άνθρωποι και οι διαιτητές να μην κάνουν ούτε μια παρατήρηση. Τον πειθαρχικό έλεγχο μπορεί να τον αγνόησαν οι «γκρι» αλλά ο ένας από τους δυο ρέφερι σταμάτησε και το παιχνίδι προσπαθώντας να λύσει… διαφορές που είχε ο ίδιος με άνθρωπο της μιας ομάδας.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top