Αρχική  > Το Κοράκι

Παράβαση κανονισμών στην Κηφισιά!

Football
3250
Στην αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Παναθηναϊκό στο φινάλε (26η αγωνιστική της Α1) της κανονικής περιόδου, σύμφωνα με ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ είχαμε την χειρότερη διαιτησία της φετινής σεζόν ως τώρα!

Και τι δεν είδαμε στο «Ζηρίνειο»… Πονέσανε τα μάτια μας αφού υπήρξε ακόμη και παράβαση κανονισμών από τους «γκρι», οι οποίοι ήταν μια αδύναμη τριπλέτα για ένα τέτοιο ματς. Ο πιο έμπειρος Σώμος δεν μπόρεσε τελικά να κρατήσει το παιχνίδι μόνος του, αφού Αντώνης Αναστόπουλος και Κωνσταντίνος Μπούσιας έδειξαν αδυναμία να διαχειριστούν ένα παιχνίδι με σημαντικό βαθμό δυσκολίας.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛ.-ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστάσιος Πηλοϊδης, Ηλίας Κορομηλάς, Κωνσταντίνος Σταματόπουλος
Το κεφάλι της ήσυχο είχε η ΚΕΔ στην Αμαλιάδα καθώς τοποθέτησε Πηλοϊδη, Κορομηλά στην τριπλέτα και έλεγξε απόλυτα ένα παιχνίδι, όπου παίζονταν μια κατηγορία για τους γηπεδούχους. Η εμπειρία των δυο ρέφερι αποτέλεσε εγγύηση για την ολοκλήρωση της αναμέτρησης χωρίς να υπάρξουν προβλήματα. Ο τρίτος ρέφερι Σταματόπουλος σφύριξε πολύ λίγο, γεγονός φυσιολογικό, από τη στιγμή που υπήρχαν Πηλοϊδης και Κορομηλάς.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Πηλοϊδης 9, Κορομηλάς 9, Σταματόπουλος 8.

ΤΡΙΚΑΛΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ Π.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σπύρος Γκόντας, Παναγιώτης Αναστόπουλος, Αστέριος Γκούμας
Στο δεύτερο πιο σημαντικό παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου στην Α1 από το οποίο καθορίζονταν πολλά πράγματα όσον αφορά τις θέσεις των ομάδων στην βαθμολογία η παρουσία Γκόντα και Αναστόπουλου ήταν μια έξυπνη κίνηση από την ΚΕΔ για να μην έχει πρόβλημα. Η τοποθέτηση δυο πολύ έμπειρών διαιτητών έπαιξε καθοριστικό ρόλο, προκειμένου να μην υπάρχουν «φωνές» από τους πάγκους. Οι «γκρι» (Γκόντας, Αναστόπουλος) έλεγξαν το ματς και ο Γκούμας απλώς σφύριξε όσο έπρεπε έχοντας την σιγουριά που προσέδιδε η παρουσία των άλλων δυο ρέφερι στο παρκέ.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Γκόντας 9, Αναστόπουλος 9, Γκούμας 8.

ΚΗΦΙΣΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νίκος Σώμος, Αντώνης Αναστόπουλος, Κωνσταντίνος Μπούσιας
Η… πατάτα της αγωνιστικής! Μια τριπλέτα που αδυνατούσε να κρατήσει ένα παιχνίδι που είχε αρκετές διακυμάνσεις. Η ΚΕΔ έκανε κακή εκτίμηση και άφησε τον Σώμο με δυο άπειρους διαιτητές τον Αντώνη Αναστόπουλο (έχει παίξει παιχνίδια στην Α1, αλλά θέλει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει για να φτάσει να θεωρείται διαιτητής για παιχνίδια της Α1) και τον Κωνσταντίνο Μπούσια στην παρθενική εμφάνιση του σε αγώνα της Α1. Στο «ντεμπούτο» του ο τελευταίος έκανε την υπόδειξη της χρονιάς. Έδωσε «μπρος πίσω» στην γραμμή των τριών μέτρων του βόλει!!! Η διόρθωση έγινε, αλλά ήταν εμφανές πως δυσκολεύονταν να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Όσο για την υπόδειξη στο φάουλ (δυο βολές) που κέρδισε η Κηφισιά και την τεχνική ποινή που ακολούθησε εις βάρος του Παναθηναϊκού οι διαιτητές τα έκαναν σαλάτα. Ο Ελ Αμίν πήγε και εκτέλεσε την βολή της τεχνικής ποινής πριν να εκτελεστούν όπως προβλέπεται οι δυο βολές του φάουλ. Αντί λοιπόν οι «γκρι» να ακυρώσουν τις δυο βολές του φάουλ και να προχωρήσουν στην εκτέλεση της τεχνικής ποινής κάτι το οποίο προβλέπεται από τον κανονισμό, έκαναν παράβαση κανονισμών βάζοντας τον παίκτη της Κηφισιάς να εκτελέσει τις δυο βολές και εν συνεχεία τον Ελ Αμίν να σουτάρει την βολή της τεχνικής ποινής.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Σώμος 6, Αναστόπουλος 3, Μπούσιας 3.

ΑΕΚ-ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστάσιος Μάνος, Γιώργος Κατραχούρας, Βαλάντης Κοντίλης
Εύκολη δουλειά είχαν οι «γκρι» στο ΟΑΚΑ. Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων ήταν μεγάλη και οι τρεις διαιτητές έκαναν μια καλή προπόνηση. Μάνος, Κατραχούρας και Κοντίλης ήταν σωστοί στις υποδείξεις τους και ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στο έργο τους.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Μάνος 8, Κατραχούρας 8, Κοντίλης 8.

ΚΑΒΑΛΑ-ΠΑΟΚ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δημήτρης Παφίλης, Σταύρος Ταρενίδης, Ιωάννης Σιμητόπουλος
Με λάθη ήταν η διαιτησία στην Καβάλα. Μόνο ο Παφίλης διασώθηκε από την αναμέτρηση στο κλειστό της Καλαμίτσας. Ο Ταρενίδης έκανε λάθη, ενώ τρακαρισμένος ήταν και ο άπειρος Σιμητόπουλος που δεν απέφυγε τα λάθη.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Παφίλης 8, Ταρενίδης 7, Σιμητόπουλος 7.

ΑΡΗΣ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δημήτρης Μπήτης, Ιωάννης Μαλαμάς, Στέφανος Παπαθανασίου
Καλή διαιτησία είχαμε στο Αλεξάνδρειο. Μπήτης, Μαλαμάς και Παπαθανασίου δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα. Είχαν καλή συνεργασία, ήταν σωστοί στις υποδείξεις τους και έλεγξαν το παιχνίδι, στο οποίο η εξέλιξη του βοήθησε το έργο τους.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Μπήτης 8, Μαλαμάς 8, Παπαθανασίου 8.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρήστος Παναγιώτου, Ιωάννης Παγώνης, Βασίλης Πιτσίλκας
Καλή διαιτησία είχαμε στο ΣΕΦ. Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων ήταν τέτοια που βοήθησε τους «γκρι» να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα. Ο Παναγιώτου σφύριξε περισσότερο, ενώ ο Παγώνης είχε καλή παρουσία, όπως και ο Βασίλης Πιτσίλκας, υιός του παλιού διαιτητή Νίκου Πιτσίλκα στο «ντεμπούτο» του στην Α1. Έδειξε καλά στοιχεία ο νεαρός Πιτσίλκας, που δείχνει ικανός να βαδίσει στα χνάρια του πατέρα του…
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Παναγιώτου 8, Παγώνης 8, Πιτσίλκας 8.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top