Αρχική  > Το Κοράκι

“Βαρομετρικό χαμηλό” στο Αλεξάνδρειο

Football
872
Πολλά λάθη είχαμε στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Α1, ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ στο Αλεξάνδρειο, σύμφωνα με ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ.

Η τριπλέτα Κορομηλάς, Καρακατσούνης και Μπήτης υπέπεσε σε αρκετά λάθη που προκάλεσαν τις διαμαρτυρίες και των δυο πάγκων. Η αποβολή του Μαυροκεφαλίδη με δυο τεχνικές ποινές ήταν σαφώς πολύ αυστηρή και χρεώνεται στον Κορομηλά, ενώ οι δυο συνάδελφοι του έκαναν υποδείξεις για τις οποίες ορθώς διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αναστάσιος Πηλοϊδης, Παναγιώτης Αναστόπουλος, Ανδρέας Βαρδάλος
Πολύ καλή διαιτησία είχαμε στην Ρόδο. Οι έμπειροι Πηλοϊδης και Αναστόπουλος έλεγξαν απόλυτα το παιχνίδι, είχαν σωστες υποδείξεις και καλή συνεργασία με τον τρίτο ρέφερι Βαρδάλο, ο οποίος ήταν επίσης σωστός στα σφυρίγματα του. Σ' ένα δύσκολο παιχνίδι η ΚΕΔ φρόντισε να “θωρακίσει” την αναμέτρηση με μια τριπλέτα που μπορούσε να διαχειριστεί καλά το παιχνίδι.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Πηλοϊδης 8, Αναστόπουλος 8, Βαρδάλος 8.

ΑΠΟΛΛΩΝ Π.-ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χρυσόστομος Σχινάς, Αναστάσιος Μάνος, Κυριάκος Παντελίδης
Ο έμπειρος Χρυσόστομος Σχινάς έλεγξε το παιχνίδι με τον τρίτο ρέφερι Παντελίδη στην Πάτρα. Σε μια δύσκολη αναμέτρηση οι δυο ρέφερι ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στο έργο τους. Ο Μάνος σφύριξε λιγότερο από τους άλλους δυο συναδέλφους του.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Σχινάς 8, Μάνος 7, Παντελίδης 8.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χρήστος Χριστοδούλου, Πέτρος Παπαπέτρου, Γιώργος Ανδρικόπουλος
Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισαν οι “γκρι” στην αναμέτρηση Αρκαδικός-ΠΑΟΚ. Τριπλέτα με εμπειρία διαχειρίστηκε καλά το παιχνίδι και ειδικά οι δυο διεθνείς Χριστοδούλου και Παπαπέτρου σφύριξαν περισσότερο σε σχέση με τον Ανδρικόπουλο.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Χριστοδούλου 8, Παπαπέτρου 8, Ανδρικόπουλος 8.

ΡΕΘΥΜΝΟ-ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωάννης Φούφης, Γιώργος Πουρσανίδης, Γιώργος Θεονάς
Χωρίς λάθη ήταν η διαιτησία στην Κρήτη. Σ' ένα παιχνίδι δύσκολο οι Φούφης, Πουρσανίδης και Θεονάς ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στο έργο τους. Είχαν καλή συνεργασία και δεν αντιμετώπισαν προβλήματα.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Φούφης 8, Πουρσανίδης 8, Θεονάς 8.

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ηλίας Κορομηλάς, Χαράλαμπος Καρακατσούνης, Δημήτρης Μπήτης
Αρκετά λάθη είχαμε στο Αλεξάνδρειο. Πρώτα απ' όλα σωστή ήταν η τεχνική ποινή που έδωσε ο Ηλίας Κορομηλάς σε Μαυροκεφαλίδη και Ουάιτ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Όμως, στην ίδια φάση πριν υποδειχθεί το flopping στην άμυνα του Μαυροκεφαλίδη με την οποία τεχνική ποινή και αποβλήθηκε θα μπορούσε ο Κορομηλάς να χρεώσει το φάουλ (αμυντικό) που κάνει στην αρχή της φάσης. Με αυτό τον τρόπο θα διαχειρίζονταν πιο ορθά ένα δύσκολο κομμάτι του παιχνιδιού, χωρίς να στερήσει από μια ομάδα τον καλύτερο παίκτη της. Στην συνέχεια υπήρξαν λάθος αποφάσεις από τον Καρακατσούνη και τον Μπήτη πάνω σε φάουλ που αφορούσαν τον Ουάιτ και τον Μακ Νιλ προκαλώντας τις διαμαρτυρίες του Άρη. Συνολικά η διαιτησία ήταν κακή, καθώς ο Ηλίας Κορομηλάς προσπάθησε να σφυρίξει πιο πολύ για να ελέγξει το ματς και έκανε λάθη, αφού δεν βοηθήθηκε από τους δυο συναδέλφους του.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Κορομηλάς 6, Καρακατσούνης 6, Μπήτης 6.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντίνος Πουρσανίδης, Γιώργος Κατραχούρας, Απόστολος Κωνσταντινόπουλος
Προπόνηση για τα δύσκολα που ακολουθούν έκαναν οι “γκρι” στο ΟΑΚΑ. Σ' ένα παιχνίδι όπου υπήρχε τεράστια διαφορά δυναμικότητας και αποτυπώθηκε αυτό στο παρκέ οι Πουρσανίδης, Κατραχούρας και Κωνσταντινόπουλος δεν είχαν πρόβλημα.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Πουρσανίδης 8, Κατραχούρας 8, Κωνσταντινόπουλος 8.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παναγιώτης Διαμαντής, Σταύρος Ταρενίδης, Αθανάσιος Καραβίτης.
Καλή διαιτησία είχαμε στο ΣΕΦ. Υπήρχε διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων γεγονός που διευκόλυνε το έργο των “γκρι”, αλλά συνολικά Διαμαντής, Ταρενίδης και Καραβίτης τα πήγαν πολύ καλά.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Διαμαντής 8, Ταρενίδης 8, Καραβίτης 8.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top