Αρχική  > Το Κοράκι

Οι διαιτητές δεν πρέπει να… κρύβονται!

Football
750
Μπορεί στην 20η αγωνιστική της Α1 σύμφωνα με ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ να μην υπήρξε το μεγάλο λάθος, αλλά θα κάνουμε μια παρατήρηση αναφορικά με τις τριπλέτες.

Οι ρέφερι πρέπει να σφυρίζουν ανεξάρτητα αν είναι πρώτοι, δεύτεροι η τρίτοι σύμφωνα με την κλήρωση που γίνεται από την ΚΕΔ. Όταν είναι δεύτεροι η τρίτοι αυτό δεν τους δίνει το δικαίωμα να… κρύβονται και να καταπίνουν την σφυρίχτρα. Γιατί πολλές φορές αυτό είναι πολύ χειρότερο σ’ ένα παιχνίδι…

ΚΑΒΑΛΑ-ΑΡΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χρυσόστομος Σχινάς, Κωνσταντίνος Σταματόπουλος, Στέφανος Μαγκλογιάννης
Ο έμπειρος Χρυσόστομος Σχινάς ήταν εκείνος που έλεγξε το ματς στο κλειστό της Καλαμίτσας. Σφύριξε περισσότερο ακόμη και φάσεις που δεν ήταν δικές του. Ο Σταματόπουλος έκανε ελάχιστες υποδείξεις, ενώ λίγα σφυρίγματα έκανε και ο Μαγκλογιάννης σε μια αναμέτρηση που είχε πολλές επαφές και γρήγορο ρυθμό.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Σχινάς 8, Σταματόπουλος 7, Μαγκλογιάννης 7.

ΑΕΚ-ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωάννης Φούφης, Χρήστος Παναγιώτου, Γιώργος Γεωργιάδης
Καλή διαιτησία είχαμε σ’ ένα παιχνίδι που είχε εναλλαγές στο σκορ σ’ ένα μεγάλο μέρος του. Ο Φούφης ήταν πολύ καλός, θετική παρουσία είχε ο Παναγιώτου έπειτα από ένα διάστημα ντεφορμαρίσματος, ενώ λιγότερο σφύριξε ο Γεωργιάδης.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Φούφης 8, Παναγιώτου 8, Γεωργιάδης 7.

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αναστάσιος Πηλοΐδης, Νίκος Σώμος, Ιωάννης Τσούνας
Εύκολη δουλειά είχαν οι τρεις διαιτητές στην Πυλαία. Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων ήταν μεγάλη, οι «γκρι» δεν είχαν καμία πίεση και είχαν μια καλή συνεργασία στο παρκέ και καλή παρουσία. Οι έμπειροι Πηλοϊδης και Σώμος σφύριξαν περισσότερο, ενώ ο Τσούνας είχε μια θετική παρουσία.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Πηλοΐδης 8, Σώμος 8, Τσούνας 8.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χαράλαμπος Καρακατσούνης, Αστέριος Γκούμας, Αργύρης Καλδίρης
Ο έμπειρος Καρακατσούνης ήταν εκείνος που έλεγξε το παιχνίδι. Σφύριξε περισσότερο από τους δυο συναδέλφους του και δεν άφησε περιθώρια για παράπονα στους ηττημένους. Γκούμας και καλδίρης είχαν λίγα σφυρίγματα.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Καρακατσούνης 8, Γκούμας 7, Καλδίρης 7.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παναγιώτης Αναστόπουλος, Αλέξανδρος Ψαριανός, Δημήτρης Τζαφλέρης
Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων είναι μεγάλη. Οι τρεις διαιτητές πάντως δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα, είχαν καλή συνεργασία και ανταποκρίθηκαν στον ρόλο τους με επιτυχία.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Αναστόπουλος 8, Ψαριανός 8, Τζαφλέρης 8.

ΤΡΙΚΑΛΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χρήστος Χριστοδούλου, Κωνσταντίνος Μητσόπουλος, Γιώργος Ανδρικόπουλος
Παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους γηπεδούχους. Η επιλογή της ΚΕΔ να τοποθετήσει δυο από τους πλέον έμπειρους ρέφερι (Χριστοδούλου, Μητσόπουλος) και τον Ανδρικόπουλο αποδείχθηκε σωστή. Είχαν καλή συνεργασία, ήταν σωστοί στις υποδείξεις τους και απέσπασαν τα συγχαρητήρια για την απόδοση τους και από τους δυο προπονητές και αυτό έχει μεγάλη σημασία.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Χριστοδούλου 8, Μητσόπουλος 8, Ανδρικόπουλος 8.

ΛΑΥΡΙΟ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπύρος Γκόντας, Αναστάσιος Μάνος, Θανάσης Δεσλής
Ο έμπειρος Σπύρος Γκόντας κράτησε το παιχνίδι στο Λαύριο σφυρίζοντας περισσότερο από τους δυο συναδέλφους του. Ο Μάνος δεν σφύριξε πολύ, όπως και ο Δεσλής. Ο έμπειρος ρέφερι έκανε τις περισσότερες υποδείξεις ελέγχοντας το ματς, καθώς οι δυο συνάδελφοι του υπέπεσαν σε λάθη.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Γκόντας 8, Μάνος 7, Δεσλής 7.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top