Αρχική  > Το Κοράκι

Λάθη χωρίς σημασία

Football
650
Λίγα λάθη, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν διαμόρφωσαν κάποιο αποτέλεσμα στα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής της Α1, είχαμε σύμφωνα με ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ. 

Οι «γκρι» ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στο έργο τους και στα περισσότερα ματς πέρασαν… απαρατήρητοι. Γεγονός που συνιστά επιτυχία για την ΚΕΔ…

ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΠΑΟΚ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ηλίας Κορομηλάς, Αλέξανδρος Ψαριανός, Γιώργος Θεονάς
Καλή διαιτησία είχαμε στο «Βενετόκλειο». Η εξέλιξη του αγώνα και η μεγάλη διαφορά που πήραν οι Ροδίτες βοήθησε ώστε να μην αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα οι «γκρι». Ο έμπειρος Κορομηλάς σφύριξε περισσότερο, ενώ Ψαριανός και Θεονάς δεν είχαν πρόβλημα παρότι πήραν λιγότερα σφυρίγματα.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Κορομηλάς 8, Ψαριανός 8, Θεονάς 8.

ΚΗΦΙΣΙΑ-ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρήστος Χριστοδούλου, Πέτρος Παπαπέτρου, Στυλιανός Συμεωνίδης
Δυο διαιτητές με εμπειρία ο Χριστοδούλου και ο Παπαπέτρου και τρίτος ο Συμεωνίδης σε μια αναμέτρηση που κρίθηκε στο φινάλε είχαν καλή απόδοση. Ένα-δυο σφυρίγματα του Συμεωνίδη ήταν λάθος, αλλά συνολικά η διαιτησία δεν έπαιξε κανέναν ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος, γι’ αυτό και ουδείς εκ των προπονητών αναφέρθηκε στο φινάλε στους τρεις ρέφερι.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Χριστοδούλου 8, Παπαπέτρου 8, Συμεωνίδης 7.

ΑΡΗΣ-ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστάσιος Πηλοϊδης, Ιωάννης Παγώνης, Διαμαντής Λόρτος
Ο έμπειρος Τάσος Πηλοϊδης πήρε πάνω του το παιχνίδι του Άρη με τον Κόροιβο και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Οι νεαροί Παγώνης και Λόρτος δεν σφύριξαν πολύ (γεγονός φυσιολογικό) με συνέπεια να αποφύγουν τα λάθη.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Πηλοϊδης 8, Παγώνης 7, Λόρτος 7.

ΡΕΘΥΜΝΟ-ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χαράλαμπος Καρακατσούνης, Χρήστος Παναγιώτου, Δημήτρης Παφίλης
Με λάθη ήταν η διαιτησία στο «Μ. Μερκούρη». Παρότι υπήρχε τριπλέτα με εμπειρία τα λάθη δεν αποφεύχθηκαν. Καρακατσούνης και Παναγιώτου είχαν λάθος υποδείξεις σε αντίθεση με τον Παφίλη που ήταν με διαφορά ο καλύτερος εκ των τριών. Σωστή ήταν πάντως η τεχνική ποινή του Καρακατσούνη στον πάγκο του Ρεθύμνου (είχε σηκωθεί ο Ρωμανίδης).
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Καρακατσούνης 7, Παναγιώτου 7, Παφίλης 8.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρυσόστομος Σχινάς, Αντώνης Αναστόπουλος, Ευάγγελος Δαρλαμήτσος
Η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των ομάδων έκανε εύκολο το έργο των τριών διαιτητών στο ΣΕΦ. Ο έμπειρος Σχινάς και οι νεαροί Αναστόπουλος, Δαρλαμήτσος ήταν καλοί και δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα. Ο πρώτος διαιτητής σφύριξε περισσότερο ελέγχοντας το παιχνίδι, λίγα τα σφυρίγματα από τους Αναστόπουλο, Δαρλαμήτσο.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Σχινάς 8, Αναστόπουλος 7, Δαρλαμήτσος 7.

ΑΠΟΛΛΩΝ Π.-ΑΕΚ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παναγιώτης Αναστόπουλος, Βασίλης Τσώνος, Βασίλης Μπίκας
Το πιο δύσκολο παιχνίδι πριν το τζάμπολ της αγωνιστικής αποτέλεσε μια καλή προπόνηση για τους «γκρι» κατά την εξέλιξη του. Η ΑΕΚ ξέφυγε νωρίς οι «γκρι» έπαιξαν χωρίς πίεση, ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ήταν εκείνος που σφύριξε πιο πολύ ελέγχοντας τον αγώνα και οι Τσώνος, Μπίκας είχαν βοηθητικό ρόλο.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Αναστόπουλος 8, Τσώνος 7, Μπίκας 7.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δημήτρης Μπήτης, Κυριάκος Παντελίδης, Βαλάντης Κοντίλης
Καλή παρουσία είχαν οι «γκρι» σ’ ένα εύκολο παιχνίδι, λόγω της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας των ομάδων. Οι έμπειροι Μπήτης, Παντελίδης πήραν περισσότερα σφυρίγματα, ενώ θετική παρουσία είχε και ο νεαρός Κοντίλης.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Μπήτης 8, Παντελίδης 8, Κοντίλης 8.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top