Αρχική  > Το Κοράκι

Η καλύτερη επίδοση

Football
721
Την καλύτερη παρουσία των διαιτητών στο πρωτάθλημα της Α1 είχαμε σύμφωνα με ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ στα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής.

Οι «γκρι» παίρνουν υψηλό βαθμό για την αγωνιστική τους παρουσία, γεγονός που επιτρέπει στην ΚΕΔ να χαμογελά.

Στις προηγούμενες αγωνιστικές υπήρξαν αρκετές κακές διαιτησίες, όμως φαίνεται ότι όσο προχωράει το πρωτάθλημα οι «γκρι» δείχνουν έτοιμοι για τα δύσκολα που είναι μπροστά.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ AM.-ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παναγιώτης Αναστόπουλος, Γιώργος Πουρσανίδης, Γιώργος Θεονάς
Σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι ο Παναγιώτης Αναστόπουλος είχε τον απόλυτο έλεγχο, ενώ Πουρσανίδης και Θεονάς ήταν θετικοί. Ο διεθνής ρέφερι που δεν σφυρίζει το τελευταίο διάστημα παιχνίδια στην Euroleague είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Φάνηκε αυτό σ’ ένα ματς με δύσκολες φάσεις, όπου ήταν σωστός στις υποδείξεις του, σφυρίζοντας περισσότερο από τους δυο συναδέλφους του.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Αναστόπουλος 8, Πουρσανίδης Γ. 8, Θεονάς 8.

ΠΑΟΚ-ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρυσόστομος Σχινάς, Νίκος Σώμος, Στέφανος Μαγκλογιάννης
Διαιτησία υψηλού επιπέδου είχαμε στην Πυλαία. Σε μια αναμέτρηση όπου υπήρχαν πολλές εναλλαγές στο σκορ και αρκετές δύσκολες φάσεις ο έμπειρος Σχινάς και οι Σώμος, Μαγκλογιάννης ήταν άριστοι. Συνεργάστηκαν καλά και ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στο έργο τους. Το γεγονός ότι δέχθηκαν τα συγχαρητήρια των ηττημένων αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση για τους ίδιους.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Σχινάς 9, Σώμος 9, Μαγκλογιάννης 9.

ΤΡΙΚΑΛΑ-ΑΡΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ιωάννης Φούφης, Αναστάσιος Μάνος, Γιώργος Γεωργιάδης
Καλή διαιτησία είχαμε στα Τρίκαλα. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο αλλά ο Φούφης με την εμπειρία του το διαχειρίστηκε σωστά. Σφύριξε περισσότερο, ενώ Μάνος και Γεωργιάδης είχαν λιγότερες (κάτι απολύτως λογικό) υποδείξεις.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Φούφης 8, Μάνος 8, Γεωργιάδης 8.


ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σπύρος Γκόντας, Κωνσταντίνος Σταματόπουλος, Ανδρέας Βαρδάλος
Κανένα πρόβλημα δεν είχαν οι «γκρι». Ο έμπειρος Γκόντας και οι Σταματόπουλος, Βαρδάλος έλεγξαν το παιχνίδι και ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στο έργο τους. Η αναμέτρηση είχε εναλλαγές στο σκορ, αλλά οι τρεις διαιτητές αντιμετώπισαν με τα ίδια κριτήρια τις δυο ομάδες στον τρόπο παιχνιδιού τους και αυτό συνιστά επιτυχία για τους τρεις ρέφερι.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Γκόντας 8, Σταματόπουλος 8, Βαρδάλος 8.


ΚΑΒΑΛΑ-ΑΕΚ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ηλίας Κορομηλάς, Γιώργος Ανδρικόπουλος, Δημήτρης Τζαφλέρης
Εξαιρετική διαιτησία είχαμε στο κλειστό της Καλαμίτσας. Ο διεθνής Κορομηλάς και οι Ανδρικόπουλος, Τζαφλέρης ήταν σωστοί στις υποδείξεις τους. Ο Κορομηλάς βέβαια σφύριξε περισσότερο, κάτι που θεωρείται φυσιολογικό, ελέγχοντας ένα παιχνίδι που στην πορεία εξελίχθηκε εύκολα, αφού υπήρχε διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Κορομηλάς 8, Ανδρικόπουλος 8, Τζαφλέρης 8.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κωνσταντίνος Μητσόπουλος, Κωνσταντίνος Πουρσανίδης, Σταύρος Ταρενίδης
Καλή προπόνηση για τα δύσκολα που είναι μπροστά έκαναν ο Μητσόπουλος με τους νεώτερους Πουρσανίδη και Ταρενίδη. Ο έμπειρος Μητσόπουλος σφύριξε περισσότερο ελέγχοντας το παιχνίδι, ενώ οι δυο συνάδελφοι του απέφυγαν τα λάθη. Συνολικά ήταν μια καλή διαιτησία σ’ ένα παιχνίδι όπου υπήρξαν λίγες δύσκολες φάσεις, τις οποίες έβγαλαν χωρίς να κάνουν λάθος οι «γκρι».
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Μητσόπουλος 8, Πουρσανίδης Κ. 8, Ταρενίδης 8.

ΛΑΥΡΙΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρήστος Χριστοδούλου, Παναγιώτης Διαμαντής, Λεωνίδας Σκούτας
Σ’ ένα παιχνίδι που είχε μεγάλο ενδιαφέρον για περισσότερο από ένα ημίχρονο η διαιτησία ήταν καλή. Ο έμπειρος Χριστοδούλου και οι Διαμαντής, Σκούτας απέφυγαν τα λάθη και επί της ουσίας πέρασαν απαρατήρητοι από μια αναμέτρηση όπου υπήρξαν πολλές επαφές. Αυτό συνιστά επιτυχία για τους «γκρι».
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Χριστοδούλου 8, Διαμαντής 8, Σκούτας 8.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top