Αρχική  > Το Κοράκι

Μίλησε η εμπειρία

Football
780
Στην Πυλαία στο κλασικό ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης, για την 16η αγωνιστική της Α1, σύμφωνα με ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ η διαιτησία πήρε άριστα και η ΚΕΔ δικαιώθηκε για την επιλογή της.

Η τριπλέτα Πηλοϊδης, Κορομηλάς και Μητσόπουλος έλεγξαν απόλυτα το παιχνίδι και δεν άφησαν χώρο για παράπονα, στον ηττημένο της αναμέτρησης.

ΛΑΥΡΙΟ-ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χαράλαμπος Καρακατσούνης, Χρήστος Παναγιώτου, Κωνσταντίνος Πουρσανίδης
Λίγα λάθη είχαμε από τους «γκρι» σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι στο Λαύριο. Καρακατσούνης, Παναγιώτου, δυο έμπειροι διαιτητές προσπάθησαν να ελέγξουν το παιχνίδι και δεν απέφυγαν ορισμένα λάθη, τα οποία δεν έπαιξαν ρόλο στην εξέλιξη του ματς. Ο Πουρσανίδης σφύριξε λιγότερο και ήταν φυσιολογικό.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Καρακατσούνης 7, Παναγιώτου 7, Πουρσανίδης 7.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ Π.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σπύρος Γκόντας, Αργύρης Καλδίρης, Αθανάσιος Δεσλής
Καλή διαιτησία είχαμε στο «Βενετόκλειο». Ο έμπειρος Γκόντας έλεγξε τον αγώνα σφυρίζοντας περισσότερο από τους δυο συναδέλφους του, οι οποίοι είχαν καλή παρουσία, συμβάλλοντας ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η αναμέτρηση και να μην υπάρξουν διαμαρτυρίες.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Γκόντας 8, Καλδίρης 8, Δεσλής 8.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ-ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ιωάννης Φούφης, Πέτρος Παπαπέτρου, Στέφανος Μαγκλογιάννης
Ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της αγωνιστικής. Οι διεθνείς Φούφης και Παπαπέτρου μαζί με τον Μαγκλογιάννη έλεγξαν ένα δύσκολο ματς. Η Καβάλα έκανε την έκπληξη και οι «γκρι» παίρνουν πολύ καλό βαθμό γιατί είχαν τα ίδια κριτήρια και στις δυο πλευρές του παρκέ.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Φούφης 8, Παπαπέτρου 8, Μαγκλογιάννης 8.

ΤΡΙΚΑΛΑ-ΑΕΚ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παναγιώτης Αναστόπουλος, Αλέξανδρος Ψαριανός, Ανδρέας Βαρδάλος
Η παρουσία του Παναγιώτη Αναστόπουλου αποτέλεσε εγγύηση για την αναμέτρηση. Ο διεθνής ρέφερι σφύριξε πολύ ελέγχοντας την αναμέτρηση που ήταν αμφίρροπη στο μεγαλύτερο μέρος της και είχε δύσκολες φάσεις. Ψαριανός και Βαρδάλος θα μπορούσαν να είναι καλύτεροι.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Αναστόπουλος 9, Ψαριανός 7, Βαρδάλος 7.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δημήτρης Μπήτης, Γιώργος Ανδρικόπουλος, Ιωάννης Μαλαμάς
Εύκολο έργο είχαν οι τρεις διαιτητές. Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων ήταν τεράστια και το γεγονός αυτό διευκόλυνε το έργο των Μπήτη, Ανδρικόπουλου και Μαλαμά. Συνολικά μια θετική παρουσία για τους «γκρι».
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Μπήτης 8, Ανδρικόπουλος 8, Μαλαμάς 8.

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστάσιος Πηλοϊδης, Ηλίας Κορομηλάς, Κωνσταντίνος Μητσόπουλος
Εξαιρετική διαιτησία σ’ ένα κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Είχε δύσκολες φάσεις, πολλές επαφές, αλλά οι έμπειροι Πηλοϊδης, Κορομηλάς και Μητσόπουλος πήραν άριστα. Με πολύ καλή συνεργασία ως τριπλέτα ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στο έργο τους σε μια αναμέτρηση με μεγάλο ειδικό βάρος.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Πηλοϊδης 9, Κορομηλάς 9, Μητσόπουλος 9.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κωνσταντίνος Σταματόπουλος, Παναγιώτης Διαμαντής, Ιωάννης Παγώνης
Καλή διαιτησία είχαμε στο ΟΑΚΑ. Σταματόπουλος και Διαμαντής σφύριξαν περισσότερο σε μια αναμέτρηση, όπου υπήρχε διαφορά δυναμικότητας, αλλά είχε και δύσκολες φάσεις. Οι δυο διαιτητές παίρνουν καλό βαθμό, ενώ ο Παγώνης σφύριξε λιγότερο, γεγονός λογικό.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Σταματόπουλος 8, Διαμαντής 8, Παγώνης 8.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top