Αρχική  > Το Κοράκι

“Γκρίζες σκιές” στην Πυλαία!

Football
687
Με εξαίρεση κάποια λάθη που έγιναν στο ντέρμπι των “δικεφάλων” στην Πυλαία, η 14η αγωνιστική κύλησε ομαλά όσον αφορά την επίδοση των “γκρι”, σύμφωνα με ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ.

Ο Ηλίας Κορομηλάς προσπάθησε και διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα με την εμπειρία του, αλλά ο Αναστάσιος Μάνος (κυρίως) και ο Δημήτρης Παφίλης (ελάχιστα) υπέπεσαν σε λάθη.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ηλίας Κορομηλάς, Αναστάσιος Μάνος, Δημήτρης Παφίλης
Ο Ηλίας Κορομηλάς προσπάθησε να κρατήσει το παιχνίδι αλλά δεν ήταν εύκολο. Ο διεθνής ρέφερι πήρε τα περισσότερα σφυρίγματα και είχε τον έλεγχο συνολικά. Όμως, ο Μάνος έκανε αρκετές λάθος υποδείξεις. Αντίθετα, ο Παφίλης σφύριξε λιγότερο και περιόρισε τις λανθασμένες υποδείξεις.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Κορομηλάς 8, Μάνος 6, Παφίλης 7.

ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛ.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παναγιώτης Αναστόπουλος, Αλέξανδρος Ψαριανός, Ιωάννης Μαλαμάς
Καλή διαιτησία είχαμε στα Τρίκαλα. Ο Αναστόπουλος έλεγξε τον παιχνίδι, ενώ Ψαριανός και Μαλαμάς είχαν καλή παρουσία. Ο διεθνής ρέφερι πήρε τα περισσότερα σφυρίγματα σ' ένα ομολογουμένως δύσκολο παιχνίδι.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Αναστόπουλος 8, Ψαριανός 8, Μαλαμάς 8.

ΑΠΟΛΛΩΝ Π.-ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σπύρος Γκόντας, Δημήτρης Τζαφλέρης, Κωνσταντίνος Ξενικάκης
Με λάθη ήταν η διαιτησία στην Πάτρα. Γκόντας, Τζαφλέρης και Ξενικάκης είχαν αρκετές λάθος υποδείξεις και διαφορετικά κριτήρια στις αποφάσεις τους στις δυο πλευρές του παρκέ. Βέβαια, δεν διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα σε καμία περίπτωση, καθώς ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος, όμως θα μπορούσε να υπάρχει ίδια αντμετώπιση για ανάλογες φάσεις και επαφές στο παιχνίδι, κάτι που δεν έγινε.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Γκόντας 7, Τζαφλέρης 7, Ξενικάκης 7.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρυσόστομος Σχινάς, Ιωάννης Τσούνας, Αργύρης Καλδίρης
Κανένα πρόβλημα δεν είχαμε με την διαιτησία στο Αρκαδικός-Κηφισιά. Ο έμπειρος Σχινάς και οι νεώτεροι Τσούνας, Καλδίρης ανταποκρίθθηκαν με επιτυχία στον ρόλο τους σε μια αναμέτρηση που εξελίχθηκε εύκολα είναι η αλήθεια από τα πρώτα λεπτά. Ο Σχινάς σφύριξε περισσότερο, γεγονός που ήταν φυσιλογικό, ενώ λιγότερα αλλά σωστά σφυρίγματα έκαναν Τσούνας και Καλδίρης.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Σχινάς 8, Τσούνας 8, Καλδίρης 8.


ΛΑΥΡΙΟ-ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστάσιος Πηλοϊδης, Χρήστος Παναγιώτου, Βασίλης Μπίκας
Πολύ καλή διαιτησία είχαμε στο Λαύριο. Ο έμπειρος και διεθνής Πηλοϊδης και οι εξίσου έμπειροι Παναγιώτου και Μπίκας έλεγξαν απόλυτα ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε εύκολα στο φινάλε αλλά για περισσότερο από ένα ημίχρονο ήταν κλειστό. Οι τρεις διαιτητές είχαν καλή συνεργασία και ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στο έργο τους.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Πηλοϊδης 8, Παναγιώτου 8, Μπίκας 8.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ιωάννης Φούφης, Νίκος Σώμος, Ανδρέας Βαρδάλος
Εύκολη δουλειά είχαν οι “γκρι” στο ΟΑΚΑ. Το παιχνίδι θεωρητικά ήταν δύσκολο, αλλά στην πράξη αποδείχθηκε μια καλή προπόνηση για τους Φούφη, Σώμο και Βαρδάλο. Οι τρεις διαιτητές δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα καθώς οι γηπεδούχοι “έχτισαν” με το καλημέρα μια τεράστια διαφορά, κάνοντας το έργο των “γκρι” εύκολο.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Φούφης 8, Σώμος 8, Βαρδάλος 8.


ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χαράλαμπος Καρακατσούνης, Κωνσταντίνος Πουρσανίδης, Λεωνίδας Σκούτας
Καλή διαιτησία είχαμε στην Ρόδο. Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων ήταν μεγάλη και αυτό το γεγονός έκανε εύκολο το έργο των τριών διαιτητών. Ο έμπειρος Καρακατσούνης και οι νεώτεροι Πουρσανίδης και Σκούτας δεν είχαν πρόβλημα στο παιχνίδι.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Καρακατσούνης 8, Πουρσανίδης 8, Σκούτας 8.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top