Αρχική  > Το Κοράκι

Το Κοράκι

 • Οι «γκρι» απέφυγαν την… κακή δημοσιότητα!

  Οι «γκρι» απέφυγαν την… κακή δημοσιότητα!

  ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

  Όταν τελειώνει ένα ντέρμπι «αιωνίων» και οι διαιτητές δεν είναι στο… κάδρο των υπευθύνων για την ήττα αυτό συνιστά επιτυχία για την τριπλέτα. Στην 6η αγωνιστική της Betshop Basket league σύμφωνα με το ΚΟΡΑΚΙ οι Παναγιώτης Αναστόπουλος, Ηλίας Κορομηλάς και Γιώργος Πουρσανίδης πήραν υψηλό βαθμό.

 • Καλό δείγμα γραφής

  Καλό δείγμα γραφής

  ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

  Η εικόνα των διαιτητών στις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής της BETSHOP BASKET LEAGUE ήταν πολύ καλή και δίνει έναν τόνο αισιοδοξίας στην ΚΕΔ, καθώς τα δύσκολα ματς είναι μπροστά.

 • Η αποβολή Αγγέλου-Πασκουάλ και η ηρεμία

  Η αποβολή Αγγέλου-Πασκουάλ και η ηρεμία

  ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

  Η αποβολή του Βαγγέλη Αγγέλου και του Τσάβι Πασκουάλ στο Αλεξάνδρειο αποτέλεσε το γεγονός της 2ης αγωνιστικής, σύμφωνα με την... παρατήρηση του ΚΟΡΑΚΑ, ο οποίος μελέτησε τις επιδόσεις των ρέφερι οι οποίες συνολικά ήταν θετικές.

 • Ο ΚΟΡΑΚΑΣ επέστρεψε δυναμικά με την BasketLeague!

  Ο ΚΟΡΑΚΑΣ επέστρεψε δυναμικά με την BasketLeague!

  ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

  Αν η πρώτη εντύπωση είναι πάντα αυτή που μένει, στην πρεμιέρα της BasketLeague οι διαιτησίες ήταν συνολικά θετικές, έγιναν λάθη, αλλά το ΚΟΡΑΚΙ εκτιμά πως θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον τη φετινή σεζόν.

 • Πρόβα για τα δύσκολα…

  Πρόβα για τα δύσκολα…

  ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

  Ως μια καλή πρόβα για τα δύσκολα παιχνίδια στα play offs θεωρήθηκε η 26η αγωνιστική της Stoiximan BasketLeague, όπου οι διαιτητές τα πήγαν καλά σύμφωνα με ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

 • Η επιστροφή Παπαπέτρου και οι χαμηλές επιδόσεις

  Η επιστροφή Παπαπέτρου και οι χαμηλές επιδόσεις

  ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

  Ο Πέτρος Παπαπέτρου επέστρεψε στα παρκέ της Stoiximan.gr BasketLeague στα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής και ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ αξιολογεί την παρουσία του. Σε μια αγωνιστική όπου οι επιδόσεις των «γκρι» κυμάνθηκαν σε χαμηλό επίπεδο.

 • Η εμπειρία Αναστόπουλου και η επιστροφή Φούφη!

  Η εμπειρία Αναστόπουλου και η επιστροφή Φούφη!

  ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

  Η παρουσία του Παναγιώτη Αναστόπουλου στη Νέα Σμύρνη αποτέλεσε την εγγύηση για την διαιτησία που πέρασε απαρατήρητη σ’ ένα μεγάλο ματς, όπου ο Πανιώνιος επικράτησε της ΑΕΚ. Οι επιδόσεις των «γκρι» συνολικά ήταν καλές στα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr BasketLeague, σύμφωνα με ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ.

 • Ήταν φάουλ!

  Ήταν φάουλ!

  ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

  Η μη υπόδειξη του φάουλ στον Σπυριδωνίδη στην τελευταία επίθεση του Κόροιβου με την ΑΕΚ που ενδεχομένως να οδηγούσε το ματς στην παράταση αποτελεί την… σκιά στην διαιτησία των αναμετρήσεων της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr BasketLeague, σύμφωνα με ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ.

 • Αγωνιστική χωρίς… φωνές!

  Αγωνιστική χωρίς… φωνές!

  ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

  Έλειπε ένα ντέρμπι, αλλά παρότι υπήρχαν αρκετά παιχνίδια με μεγάλη βαθμολογική σημασία η 17η αγωνιστική της Stoiximan.gr BasketLeague, σύμφωνα με ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ, ολοκληρώθηκε χωρίς… φωνές για τους διαιτητές!

 • Διαιτητές σε ετοιμότητα

  Διαιτητές σε ετοιμότητα

  ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

  Αν και είχε αρκετά δύσκολα ματς η 15η αγωνιστική της Stoiximan.gr BasketLeague, σύμφωνα με ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ, οι διαιτητές τα πήγαν πολύ καλά.

 • Η εγγύηση στο ντέρμπι

  Η εγγύηση στο ντέρμπι

  ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

  Η παρουσία του Παναγιώτη Αναστόπουλου στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ΟΑΚΑ αποτέλεσε τον θεμέλιο λίθο για μια διαιτησία που ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις ενός σημαντικού ματς για την 12η αγωνιστική της Stoiximan.gr BasketLeague, σύμφωνα με ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ.


"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top