Αρχική  > ΣΧΟΛΙΑ

«Φυγάδες της λογικής»

Football
7764
Ο Γιάννης Πάλλας σχολιάζει την διαρροή του Ολυμπιακού για τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γιώργο Βασιλακόπουλο

«Φεύγει σαν… φυγάς από τα γραφεία της Ομοσπονδίας» ανέφερε μεταξύ άλλων η αντίδραση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, μετά τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιώργος Βασιλακόπουλος όσον αφορά τους ξένους διαιτητές.

Οι «ερυθρόλευκοι» προφανώς στερούμενοι επιχειρημάτων αναφέρονται στο χονδροειδές ψέμα που οι ίδιοι είχαν διακινήσει, περί… απόδρασης του προέδρου της ΕΟΚ από τα γραφεία της, όταν ο Σπύρος Γκόντας και οι άλλοι διαιτητές (της Euroleague) που δεν «σφύριζαν» στην Basket League ήταν σε δικαστική αντιπαράθεση με όλο τον ντουνιά…
Στον Ολυμπιακό θα πρέπει να αντιληφθούν ότι οδηγούν ένα ολόκληρο άθλημα στον γκρεμό επειδή δεν έρχονται να σφυρίξουν Σλοβένοι, Σέρβοι και Ιταλοί διαιτητές! Όπως λοιπόν έλεγαν τα τελευταία χρόνια, με εμμονικό τρόπο «πάνω απ’ όλα η νομιμότητα» θα πρέπει να καταλάβουν ότι σε όλα και παντού πρέπει να υποστηρίζουν το «πάνω απ’ όλα η νομιμότητα».

Τους το υπενθύμισε άλλωστε και σήμερα ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης. Ο δρόμος που έχουν διαλέξει δεν έχει γυρισμό, είναι δύσβατος και σκοτεινός. Αν έχουν αποφασίσει να τον διαβούν μέχρι το τέλους δικαίωμα τους. Δεν έχουν δικαίωμα όμως να παίζουν με ένα ολόκληρο άθλημα στο οποίο βρήκαν κόσμο και δεν τους βρήκε…

ΥΓ: Αχαρακτήριστα δε το ύφος και ο τόνος της διαρροής…

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top