Αρχική  > ΣΧΟΛΙΑ

Άσχετος και ο Ράτζα…

Football
6418
Ο Γιάννης Πάλλας γράφει για τον σπουδαίο Κροάτη που αποστόμωσε όλους τους «ειδικούς» και συμφώνησε με τις αυτονόητες απόψεις του Γιώργου Βασιλακόπουλου, για τους ατζέντηδες.

Μόνο όσοι δεν ήθελαν να καταλάβουν η ήθελαν να προτάξουν άλλα πράγματα εκτός από την ουσία έσπευσαν να διακωμωδήσουν και να χλευάσουν τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου, σχετικά με τον ρόλο των ατζέντηδων στο σύγχρονο μπάσκετ.

Ο σπουδαίος Κροάτης και πλέον μέλος του Hall of fame του ΝΒΑ που δεν είναι σε κανένα pay roll της Ελληνικής Ομοσπονδίας «άναψε» το φως στο… σκοτάδι που κάποιοι για τους δικούς τους προφανώς λόγους θέλουν να κρατήσουν γύρω από την κατάσταση που επικρατεί.

Τι είπε ο πάντα ετοιμόλογος και φιλαλήθης Ντίνο;
«Πολλοί εκπρόσωποι παικτών συμβουλεύουν τους πελάτες τους να μην αγωνιστούν στις Εθνικές ομάδες για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους, να μην τραυματιστούν ή να ξεκουραστούν. Αυτό ποτέ δεν θα συνέβαινε στην δική μου γενιά. Ο μάνατζερ μου δεν θα τολμούσε ποτέ να μου το πει αυτό! Ήξερε πως αν το έκανε, θα είχε πρόβλημα. Ο ατζέντης πρέπει να δουλεύει για τον παίκτη, αλλά φαίνεται ότι πλέον πολλοί παίκτες δουλεύουν για τους ατζέντηδες τους και κάνουν ό,τι τους πουν, που είναι ο λάθος τρόπος να βλέπεις τα πράγματα!» δήλωσε ο μεγάλος Κροάτης…

Για να σοβαρευτούμε. Είναι προφανές ότι κάποιοι ατζέντηδες (γιατί προφανέστατα ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν εννοούσε ΟΛΟΥΣ) χρησιμοποιούν το όνομα των παικτών που εκπροσωπούν για δικούς τους σκοπούς. Προσπαθούν να κερδίσουν όσα περισσότερα μπορούν μέσα από την καριέρα των παιδιών, εκμεταλλευόμενοι την θέληση και την λαχτάρα τους για να φτάσουν ψηλά.

Ο Ντίνο Ράτζα τα είπε αυτά γιατί ασφαλέστατα δεν έχει να κερδίσει απολύτως τίποτε πλέον από το μπάσκετ. Απολαμβάνει να προσφέρει όπου του ζητούν. Έτσι λοιπόν και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος χωρίς να έχει να δώσει λόγο σε κανέναν για την παραγοντική του πορεία και με την εμπειρία που έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια, μη έχοντας ανάγκη κανέναν κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Όποιος έχει αυτιά ας ακούσει…

ΥΓ: Περιμένουμε τα κείμενα για το… ξεπάτωμα του Ντίνο Ράτζα. Σε 3,2,1…


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top