Αρχική  > ΣΧΟΛΙΑ

Γιάννη, ξεκάθαρες κουβέντες!

Football
13965
Ο Γιάννης Πάλλας σχολιάζει άλλο ένα σίριαλ διαρροών, όσον αφορά την συμμετοχή του «Greak-Freak» στην Εθνική ομάδα

Ορισμένες φορές τα πράγματα είναι απλά, πολύ απλά και δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογείς επί μακρόν, για να βγάλεις άκρη. Διότι, στην ζωή (μας) η αλήθεια είναι το ισχυρότερο επιχείρημα. Από την οποιαδήποτε διαρροή. Κι επειδή η ώρα για τα δυο παιχνίδια των προκριματικών (13 και 16 Σεπτεμβρίου) της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με την Σερβία και την Γεωργία πλησιάζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο… επανέρχεται μέσω διαρροών στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Οι πληροφορίες για την απουσία του από τα δυο παιχνίδια της «επίσημης αγαπημένης» πληθαίνουν, ο ίδιος ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί, αλλά το ρεπορτάζ… τρέχει.

Οι διαρροές έχουν κουράσει την κοινή γνώμη την τελευταία διετία όσον αφορά την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Εθνική ομάδα, καθώς είναι μια πρακτική που έχει τις… ρίζες της στην πολιτική. Εκεί ξεκίνησε να γίνεται… παιχνίδι με διαρροές για πολλά (και σοβαρά) θέματα και φαίνεται πως επεκτάθηκε πλέον και στον αθλητισμό. Ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη σε κάθε μορφή διαρροών ειδικά σε ότι αφορά την πολιτική και αυτό θα πρέπει να το γνωρίζει ο Γιάννης για να μην πέσει στην ίδια παγίδα.
Δεν υπάρχει πιο τίμιο πράγμα από την ειλικρίνεια. Μπορεί ο ίδιος να πάρει θέση και να πει εάν θα παίξει η όχι χωρίς να χρειαστεί να «χύνεται μελάνι» γύρω από ένα ζήτημα που είναι ξεκάθαρο και έχει απάντηση.

Είτε παίζεις, είτε λες δεν μπορώ για τον έναν η τον άλλο λόγο, δεν χρειάζεται να προηγούνται διαρροές που δημιουργούν από μόνες τους μια «γκρίζα» εικόνα.
Το κριτήριο του κόσμου είναι αλάνθαστο και δεν μπορεί κανείς να τον ξεγελάσει. Ξέρει πότε κάποιος λέει αλήθεια και πότε προσπαθεί να κρυφτεί.
Σε καμία περίπτωση δεν θα μπούμε στην λογική να τον κρίνουμε για την πιθανότητα που δεν θα είναι παρών στα δυο σημαντικά παιχνίδια με την Σερβία και την Γεωργία τα οποία έχουν άμεση συνάφεια με την παρουσία στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας. Εκεί, όπου ο «Greak Freak» θα αγωνιστεί και με ένα χέρι, όπως έχει πει. Βέβαια, για να παίξει (εκεί) πρέπει να προκριθούμε…

Το μόνο που θέλουμε από εκείνον, που είναι μέσα στους δέκα κορυφαίους παίκτες του πλανήτη, είναι ξεκάθαρες κουβέντες…

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top