Αρχική  > ΣΧΟΛΙΑ

Δεν αξίζει στον Γκάλη αυτό που (του) κάνει ο Κοντονής

Football
986
Ο Νίκος Συρίγος γράφει για έναν εμμονικό Υπουργό που για λόγους μικροπολιτικής αδικεί τον μύθο που λέγεται Νίκος Γκάλης.

Ποιος να του το’λεγε του Νίκου Γκάλη ότι θα γινόταν μέρος των παιχνιδιών εξουσίας του Σταύρου Κοντονή… Ποιος; Ο Νίκος Γκάλης… Ο μύθος του ελληνικού μπάσκετ, ένας άνθρωπος που συνειδητά απείχε για χρόνια ολόκληρα από τα κοινά, για αυτόν ακριβώς το λόγο: Να μην γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από οποιονδήποτε πολιτικό ή πολιτικάντη. Αυτό δηλαδή που επιδιώκει ο Κοντονής. Ένας τύπος με βαθιές εμμονές και εξουσιομανία, που κάθε του κίνηση έχει στόχο τους… φανταστικούς εχθρούς. Θα τον έλεγα Δον Κιχώτη αλλά ο ήρωας του Θερβάντες έχει μια κάποια αγνότητα. Ο Κοντονής καμία. Εμμονές πάλι, δεκάδες.

Αυτό που γίνεται λοιπόν με τον Γκάλη και το ΟΑΚΑ, αυτή η φαεινή ιδέα του Κοντονή, δεν αξίζει στον Γκάλη. Και δεν αξίζει για χίλιους λόγους. Ο κυριότερος; Η αντίδραση του κόσμου.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports 

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top