Αρχική  > ΣΧΟΛΙΑ

Η οικογένεια της ΑΕΚ να αντιδράσει στην ΑΛΗΤΕΙΑ!

Football
1146
Ο Ανώνυμος Μπασκετικός καλεί την οικογένεια της ΑΕΚ να αντιδράσει στην αλητεία κατά των Ντράγκαν και Ντούσαν Σάκοτα.

Χυδαία λόγια ακούστηκαν από μια μικρή μερίδα φίλων της ΑΕΚ κατά των Ντράγκαν και Ντούσαν Σάκοτα το ματς με τη Νεπτούνας! ΠΡΟΣΟΧΗ! Μιλάμε για δύο ανθρώπους που είναι στην ΑΕΚ και είναι ΑΕΚ. Άσχετα με το ότι δεν γεννήθηκαν στην Ελλάδα. Ο πρώτος έχει κατακτήσει πρωτάθλημα με την ομάδα ως προπονητής και ο δεύτερος ήταν στην Ένωση από μωρό παιδί. Και εκεί γύρισε πέρσι, όταν η ομάδα επέστρεψε μεν στην Α1, ούσα όμως σε πολύ κακή κατάσταση.

Επέστρεψε σχεδόν τζάμπα για να τη βοηθήσει να σταθεί στα πόδια της. Και προχθές τα άκουσε με χυδαίο τρόπο επειδή ορισμένοι δεν γουστάρουν τον πατέρα του. Πρόκειται για ένα παλικάρι, έναν μεγάλο μαχητή της ζωής που βρέθηκε να παλεύει με το Χάρο. Και όχι απλά τον νίκησε, αλλά επέστρεψε στα παρκέ παρά τις περί του αντιθέτου προσταγές των γιατρών.  

Αν ο Ντράγκαν Σάκοτα είναι καλός ή κακός προπονητής δεν το εξετάζουμε. Τις εξετάσεις του τις έχει δώσει πολλά χρόνια τώρα ο συγκεκριμένος προπονητής. Το ότι έχει κάνει πολλά λάθη σχετικά με τον φετινό προγραμματισμό είναι επίσης αλλουνού παππά Ευαγγέλιο. Αλλά όχι και να υβρίζεται χυδαία. Όχι και η μπάλα να παίρνει και τον Ντούσαν! Είναι απάνθρωπο, είναι άθλιο και δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητο.

Ο Ντούσαν Σάκοτα απέδειξε πως είναι τεράστιος μαχητής και τεράστιος μάγκας. Μετά το προχθεσινό σκηνικό είπε: «εγώ φεύγω από εδώ». Δεν τον νοιάζει το ότι έχει ένα καλό συμβόλαιο. Θίχθηκε γιατί είναι παντελονάτος.

Η ΑΕΚ δεν τους έχει ανάγκη αυτούς τους τύπους που επειδή πληρώνουν ένα δεκάρικο έχουν την πεποίθηση ότι θα λένε ό,τι τους καπνίσει χωρίς κανένα κόστος. Η οικογένεια της ΑΕΚ, όμως, έχει ανάγκη ανθρώπους και αθλητές σαν τον Ντούσαν Σάκοτα. Και πρέπει να κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει. Διότι αν μια χούφτα κομπλεξικοί που τους δέρνει η γυναίκα τους στο σπίτι μπορεί να διώξει τον προπονητή και τον αρχηγό της ομάδας, το ίδιο μπορεί να πράξει και με τον πρόεδρο. Όπως το ίδιο είχε πράξει και με τον Φιλίππου.

Η οικογένεια της ΑΕΚ, η διοίκηση, η Original και ο απλός κόσμος της ομάδας οφείλει να αντιδράσει κόντρα σε αυτή την αλητεία. Η Ένωση με τον Μάκη Αγγελόπουλο στο «τιμόνι» προσπαθεί να γίνει ξανά Βασίλισσα του ελληνικού μπάσκετ. Είναι αμαρτία αυτή η προσπάθεια να κολλήσει και η ομάδα να επιστρέψει στα «σκατά».  

Για την υπογραφή,

Ανώνυμος Μπασκετικός


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top