Αρχική  > ΣΧΟΛΙΑ

Στη Δράμα άργησαν να… κλάψουν

Football
877
Ο Νίκος Συρίγος γράφει για τον Βασίλη Τσακτσαρλή που ήταν ΚΥΡΙΟΣ από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο που ασχολήθηκε με το μπάσκετ.

Ο ΚΑΟΔ δεν θα είναι φέτος στην Α1. Βλέπετε, όταν ο χρηματοδότης της ΚΑΕ,  Βασίλης Τσακτσαρλής, βαρέθηκε να βάζει τα χρήματα του και να παίζει σε άδειο γήπεδο και έριξε το μπαλάκι στην πόλη της Δράμας, η πόλη έκανε αυτό που συνήθιζε όλα αυτά τα χρόνια: Του γύρισε την πλάτη. Κάπως έτσι ο ΚΑΟΔ, μια ομάδα πρότυπο που δεν χρωστάει ούτε σεντ σε κανέναν, μας αποχαιρετά και κάνει το πρωτάθλημα μπάσκετ φτωχότερο. Το ίδιο και η αποχώρηση του Τσακτσαρλή από τη Λίγκα, αφού ο Βορειοελλαδίτης παράγοντας ήταν ΚΥΡΙΟΣ από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο που ασχολήθηκε με το μπάσκετ.

Με αποκορύφωμα φυσικά το «αντίο» του. Ο Τσακτσαρλής αντί να βγει στην… αγορά και να μοσχοπουλήσει τη θέση του ΚΑΟΔ στην Α1, έκλεισε τα αυτιά και την πόρτα του στις προτάσεις και επέλεξε το δίκαιο αντί το συμφέρον. Να πάρει δηλαδή τη θέση του ΚΑΟΔ το Λαύριο ως τρίτο της περσινής Α2. Μάγκας. Στη Δράμα δυστυχώς… άργησαν να κλάψουν. Και τώρα τα δάκρυα τους δεν μπορούν να σώσουν την ομάδα. Αν πήγαιναν απλά στο γήπεδο, ίσως να καθόριζαν την τύχη τους.


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top