Αρχική  > ΣΧΟΛΙΑ

Εδώ, που οι Έλληνες βρίζουν τον Νίκο Γκάλη...

Football
3496
Ο Νίκος Συρίγος γράφει για τον πάτο του βαρελιού που τον σπάσαμε και πάμε ακόμη παρακάτω.

Κάποτε στην Ελλάδα μιλάγαμε για τα ιερά και τα όσια μας. Προφανώς η μόδα της εποχής, που τα θέλει όλα «φλατ», όλα «κουλ», όλα «χαλαρά», δεν επιτρέπει πια ούτε όσια, ούτε ιερά. Το ότι κάποιοι αναγκέφαλοι οπαδοί, όχι του ΠΑΟΚ, αλλά της… μαλακίας που τους δέρνει, έφτασαν σε σημείο να βρίσουν τον Νίκο Γκάλη, φανερώνει ότι πια έχουμε σπάσει τον πάτο του βαρελιού και σκάβουμε για να πάμε παρακάτω.

Ο Νίκος Γκάλης έχει πια ξεπεράσει τα αθλητικά όρια και φυσικά αυτά της συλλογικής προτίμησης. Είναι μαζί με κάποιους ακόμη πραγματικά μεγάλους Έλληνες στην κορυφή αυτής της χώρας. Εκεί όπου όλοι αυτοί οι κόπανοι που τον έβρισαν δεν θα φτάσουν ποτέ. Εκτός και αν γίνει άθλημα η ηλιθιότητα, οπότε μπορεί όχι απλά να φτάσουν στην κορυφή αλλά να την ξεπεράσουν. Ίσως μόνο τότε να υπάρξει και ελπίδα… Γιατί από ηλιθίους στην Ελλάδα, άλλο τίποτα. Μπορούμε και να εξάγουμε κιόλας.

N.Σ.


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top