Αρχική  > ΣΧΟΛΙΑ

Η αξία της ζωής

Football
799
Ο Γιάννης Πάλλας γράφει για την αξία της ζωής ενός διαιτητή μπάσκετ που είναι πολύ φθηνή στην χώρα μας. Σχεδόν τσάμπα!!!

Διακόσιες σελίδες χρειάστηκε η Ινδή συγγραφέας Αρουντάτι Ρόι για να περιγράψει την «Αξία της ζωής», την οποία στην χώρα μας αποτιμούμε μόλις με 1.800 ευρώ.

Αυτό προκύπτει από την ανάλυση της ποινής που επιβλήθηκε στον Άρη για όσα συνέβησαν στον τρίτο αγώνα των πλέι οφ με την ΑΕΚ στο Αλεξάνδρειο. «Για απειλή κατά της ζωής διαιτητών πρόστιμο 1.800,00€» ανέφερε μεταξύ άλλων η απόφαση του αθλητικού δικαστή.

Τόσο φτηνή είναι η ζωή του άρχοντα του αγώνα στο ελληνικό μπάσκετ. Η πολυβραβευμένη συγγραφέας στις 200 σελίδες έδινε την δική της «μάχη» για να εξάρει την αξία της ζωής.

Όταν η αξία της ζωής ενός ανθρώπου και στην προκειμένη περίπτωση του διαιτητή ενός αγώνα μπάσκετ αποτιμάται τόσο εύκολα και απλοϊκά μάλλον κάτι λάθος κάνουμε ως κοινωνία.

Γ.Πάλλας


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top