Αρχική  > ΣΧΟΛΙΑ

Σύμπτωση, συνάντηση και… γήπεδο

Football
5154
Ο Γιάννης Πάλλας προσπαθεί να εξηγήσει τις… ανησυχίες του Μάκη Αγγελόπουλου

Την ώρα που τα έργα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων έχουν κολλήσει, δεν έχουμε καταλάβει ακριβώς για ποιούς λόγους και η μετ’ εγκατάσταση της ΑΕΚ πάει για του χρόνου, ο Μάκης Αγγελόπουλος επέλεξε να αλλάξει… άθλημα. Από το μπάσκετ, το έριξε στο… πολιτικό πινκ πονκ.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο SDNA ούτε λίγο ούτε πολύ αναγόρευσε σε ευεργέτη του ελληνικού μπάσκετ τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Ξαφνικά θυμήθηκε ότι έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και ότι πρέπει να έρθουν νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες. Την ίδια στιγμή που στην ΚΑΕ ΑΕΚ εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή ένας άνθρωπος κοντά στα 70!

«Δεν μπορεί να χειρίζεται ο ίδιος άνθρωπος τα λεφτά των ομάδων και των φορολογούμενων για 40 χρόνια» ανακάλυψε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ κάνοντας ουσιαστικά μια πολιτική τοποθέτηση για ένα θέμα για το οποίο έχει άγνοια. Διότι, εάν ήταν στοιχειωδώς ενημερωμένος θα γνώριζε πως η ετήσια επιχορήγηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης είναι μικρότερη κατά πολύ των χορηγιών που έχει συνάψει η διοίκηση της ΕΟΚ.

Ασφαλώς και θεωρούμε τυχαία την συνάντηση του κ. Αυγενάκη με τον Δήμαρχο Άνω Λιοσίων κ. Χρήστο Παππού την επομένη της συνέντευξης. Μακριά από μας οι… πολιτικές εκτιμήσεις για τέτοιες συμπτώσεις.

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top