Αρχική  > ΣΧΟΛΙΑ

Λύση καθολικής αποδοχής

Football
1224
Ο Γιάννης Πάλλας εξηγεί γιατί ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι η καταλληλότερη επιλογή για την διαδοχή του Μπλατ

Στην διάρκεια των αγώνων του Μουντομπάσκετ της Κίνας ήταν πάρα πολλοί εκείνοι που είτε έγραφαν, είτε έλεγαν πως ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι η ιδανική περίπτωση για την Εθνική ομάδα. Πως με την προσωπικότητα, το εκτόπισμα του και την ποιότητα του ως προπονητής, αλλά και τις μεγάλες παραστάσεις του μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις μπορεί να αποτελέσει την ιδανική επιλογή για μια ομάδα όπως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Μια ομάδα που διαθέτει παίκτες κλάσης, ισχυρές προσωπικότητες και… δύσκολα αποδυτήρια. Ιδού λοιπόν η λύση για τον Ολυμπιακό. Ένας άνθρωπος που ξέρει τον οργανισμό, καθώς έχει ξαναδουλέψει και έχει όλα τα φόντα να οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» στην «Γη της Επαγγελίας».

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει άλλωστε την αποδοχή και του κόσμου των «ερυθρολεύκων», όπως τουλάχιστον διαπιστώθηκε και διαπιστώνεται καθημερινά στα social media, όπου κατά εκατοντάδες φίλοι του Ολυμπιακού τον… προτείνουν για την θέση του ομοσπονδιακού. Τι ποιο σωστή επιλογή λοιπόν για τους αδερφούς Αγγελόπουλους να βάλουν στην άκρη του πάγκου έναν προπονητή που έχει την καθολική αποδοχή και από τον κόσμο της ομάδας.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης λοιπόν ξανά στο λιμάνι…


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top