Αρχική  > ΣΧΟΛΙΑ

Αλέξη σε πήρε η… μπάλα

Football
224
Ο Γιάννης Πάλλας συστήνει στον Αλέξη Τσίπρα να προτείνει τον Βασίλη Βασιλικό για πρόεδρο της ΕΟΚ

Στην προσπάθεια του να μαζέψει την διαφορά από την οποία έχασε στις ευρωεκλογές και να γυρίσει το παιχνίδι, μας είναι αδιάφορο αν θα τα καταφέρει η όχι, ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο ραδιόφωνο του Sport24 103.3, προσπάθησε να είναι και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα.

Πήρε στα χέρια του την μπάλα του μπάσκετ και ανακάτεψε τον Ολυμπιακό με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Η μπάλα όμως, τον παρέσυρε. Στην προσπάθεια του να εξισορροπήσει όσα είπε για τους «ερυθρόλευκους» και όλα όσα έκαναν στο ελληνικό μπάσκετ τους τελευταίους μήνες, υπέπεσε σε αντιαθλητικό φάουλ. Φάουλ εναντίον των ίδιων των επιλογών του στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της παράταξης του. Και εξηγούμαστε: Υποστήριξε ότι πρέπει να γίνουν τομές στο μπάσκετ, δεν μπορεί να είναι ο κ. Βασιλακόπουλος ακόμη πρόεδρος στην ΕΟΚ και να μπουν νέοι άνθρωποι. Υπονοώντας σαφώς ότι δεν μπορεί λόγω ηλικίας να είναι στην ηγεσία της Ελληνικής Ομοσπονδίας. 

Ρίχνοντας μια ματιά όμως στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Σύριζα παρατηρούμε ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ τον κ. Βασίλη Βασιλικό. Αξιόλογος λογοτέχνης, άνθρωπος των γραμμάτων και των τεχνών, εμβληματική φυσιογνωμία του προοδευτικού χώρου, αλλά 85 ετών!

Η επιλογή συνεπώς του κ. Τσίπρα για την επόμενη Βουλή, είναι ένας υπερίληκας 85 ετών. Μόλις λήξει δηλαδή η θητεία του στα βουλευτικά έδρανα θα σβήνει τα 89 κεράκια.

Ο κ. Τσίπρας προφανώς και έκανε λάθος διότι όπως φάνηκε και από την επιλογή του ασφαλώς και δεν έχει καμία σχέση η ηλικία. Εκείνο που μετράει είναι η διαδρομή, η εμπειρία, η ηγετική ικανότητα και φυσικά η διάθεση του καθενός να προσφέρει. Στο τέλος-τέλος, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, όπως και ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος επίσης «μαθουσάλας» των Ομοσπονδιών, για τον οποίο δεν γίνεται καμία κουβέντα (γιατί άραγε;) εκτίθενται στην κρίση των μελών και των παραγόντων. Δεν μπήκαν φυτευτοί επικεφαλής μάλιστα του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Για να εξηγούμαστε…

Ο συμψηφισμός που επιχείρησε να κάνει πηγαίνοντας με το… ρεύμα προσέκρουσε και συνετρίβη στο όνομα του Βασίλη Βασιλικού.

ΥΓ: Να υποθέσουμε ότι τα πλήρωσε τα εισιτήρια για το φάιναλ φορ, δεν μπήκε τσάμπα…


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top