Αρχική  > O KOYTΣΟBALLHΣ

Να κάνουν ένσταση;

Football
3574
Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι έχει εντυπωσιάσει με τα προσόντα του σε σχέση με το νεαρό της ηλικίας του και πάρα πολλοί τον έχουν δει να αγωνίζεται στα εφηβικά τμήματα του Ολυμπιακού, στην Euroleague και παρά το γεγονός ότι υπάρχουν απουσίες όχι στην Α1! Ούτε καν στην 12αδα! Έπαιξαν όμως ο Ιωσήφ Κολοβέρος και ο Θωμάς Ζευγαράς… Πουθενά ο Ποκουσέφσκι.

Έγκυρα στόματα έχουν «σφυρίξει» στον Kουτσοballη ότι ο μικρός παίζει ως ξένος στην Euroleague και… χατιρικά στα εφηβικά. Δεν έχει επιλέξει ακόμη την ελληνική μπασκετική υπηκοότητα και παίζει καλή τι πίστη ή εν αγνοία των αντιπάλων.

Ο Kουτσοballης σας λέει ότι όποια ομάδα κάνει ένσταση θα την κερδίσει, γιατί απλά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα εφηβικά, τουλάχιστον ακόμη…

Κι εδώ υπάρχει το ερώτημα: Μα πρέπει να κάνει ένσταση μια ομάδα για αντικανονική συμμετοχή παιδιού σε αγώνες εφήβων; Στο αξιακό σύστημα του Kουτσοballη φυσικά και όχι. Πόσο ηθικό όμως είναι εν γνώση του να χρησιμοποιεί ως Έλληνα ο Ολυμπιακός στα εφηβικά ένα παιδί που παίζει ως ξένος στην Euroleague;

ΥΓ: Το παιδί προφανώς και είναι σπουδαίο ταλέντο και στον Ολυμπιακό θα πρέπει να σοβαρευτούν για να τελειώσουν το θέμα της μπασκετικής ελληνοποίησης του. Και να αφήσουν τις… πονηριές.

Ο Kουτσοballης

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top