Αρχική  > O KOYTΣΟBALLHΣ

Η VTB είναι πολυεθνικό πρωτάθλημα…

Football
6119
Προκειμένου να υιοθετηθεί η… γραμμή του Ολυμπιακού για την παρουσία ξένων διαιτητών στο ελληνικό πρωτάθλημα και δη στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, γίνεται επίκληση μέχρι και του πρωταθλήματος της VTB League.

Επειδή το εν λόγω πρωτάθλημα είναι πολυεθνικό, καθώς συμμετέχουν ομάδες από διάφορες χώρες είναι λογικό να καλούνται να διευθύνουν τα παιχνίδια διαιτητές από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα. Όμως, δεν μπορεί να γίνεται παραλληλισμός με την Betshop Basket League, ούτε με την Αδριατική Λίγκα, καθώς εκεί για να «σφυρίξουν» κάποιοι διαιτητές θα πρέπει πρώτα να πάρουν την άδεια της οικείας Ομοσπονδίας, αλλά και της FIBA. Μόνοι τους δεν μπορούν να «σφυρίξουν» πουθενά.
Κατανοητό;

Για να μην παρασύρεται ο κόσμος μέσα από τον… ποταμό της σχολιογραφίας που ως στόχο έχει να δικαιολογήσει κάτι που είναι εκτός νόμου και για το οποίο έχει τοποθετηθεί ξεκάθαρα η αποκλειστική υπεύθυνη ΕΟΚ, αλλά και η Πολιτεία δια στόματος του Υπουργού κ. Βασιλειάδη.

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top