Αρχική  > O KOYTΣΟBALLHΣ

Στην ΑΕΚ… ξεχνούν τα τρόπαια του 2000!

Football
498
Εσχάτως στην ΑΕΚ πραγματοποιούν εντυπωσιακά άλματα στην Ιστορία… διαγράφοντας από το μυαλό τους επιτυχίες!

Πως μπορεί άλλωστε να ερμηνεύσει κανείς το γεγονός ότι από το κύπελλο του ’68 στο Καλλιμάρμαρο, από τους… όψιμους ΑΕΚτζηδες γίνονται αναφορές μόνο για το τρόπαιο του Champions League την φετινή χρονιά, αλλά και το κύπελλο Ελλάδος.

Αλήθεια η ΑΕΚ δεν κατέκτησε το κύπελλο Σαπόρτα το 2000 στην Λωζάνη και το κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Πυλαία;

Αυτά δεν είναι τρόπαια; Το επισημαίνουμε γιατί πρόσφατα με δηλώσεις τους άνθρωποι που είναι τώρα στην ομάδα, αλλά δεν είχαν καμία σχέση με εκείνη την περίοδο, το… ξέχασαν. Η κάνουν πως το ξεχνούν για δικούς τους λόγους.

Όμως, αυτούς τους τίτλους δεν τους ξεχνά ούτε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ούτε ο Άγγελος Κορωνιός, ούτε ο Νίκος Χατζής (αρχηγός), ούτε ο Μιχάλης Κακιούζης, ούτε ο Δήμος Ντικούδης και πολύ περισσότερο ο Μάρτιν Μιούρσεπ, αλλά και πρώην υπουργός και τότε φόργουορντ της ΑΕΚ Βασίλης Κικίλιας.

Πως να αισθάνονται άραγε όλοι αυτοί για το ιστορικό ατόπημα που επιχειρούν στην «Ένωση»;

Ο Kουτσοballης


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top