Αρχική  > O KOYTΣΟBALLHΣ

Λευτεριά στα Άνω Λιόσια!

Football
696

Ο Βασίλης Ντάκουρης επικαλείται διαρκώς τη Διαύγεια για την ΕΟΚ


Αφού σε λίγο θα πιστέψουμε ότι το «Διαύγεια» βγήκε για να αποκτήσει λόγο ύπαρξης ο συγκεκριμένος τύπος. Και μπράβο του που θέλει να βγαίνουν όλα στο φως. Που βγαίνουν δηλαδή αλλά, είπαμε, στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις και ο Ντάκουρης έχει δηλώσει εξυγιαντής.

Με τη διαφορά ότι υπάρχουν και κάποιοι που θυμούνται. Θυμούνται την εποχή των Άνω Λιοσίων, τότε που βαφτίστηκε τρελός ο Δήμαρχος για να μην μπλέξει πολύς κόσμος. Και τότε η Διάυγεια ήταν… χαλασμένη. Δεν συνέφερε κανέναν… Τότε δεν ξέραμε τι δήλωνε ακριβώς ο Ντάκουρης. Ότι και να δήλωνε πάντως δίκιο είχε… Δεν θα του έλεγε κανείς όχι. Όπως τώρα. Γιατί έχουν καταλάβει ότι άλλο η κριτική και άλλο η εμμονή… Κι η εμμονή δεν δείχνει διαύγεια. Όπως τότε στα Λιόσια…

Υ.Γ. Στη φωτό ο τότε Δήμαρχος, Άνω Λιοσίων, Νίκος Παπαδήμας. Ο μόνος που πλήρωσε το λογαριασμό... Οι άλλοι έκαναν τσάμπα διαφήμιση.

Ο κουτσοballης


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top