Αρχική  > O KOYTΣΟBALLHΣ

Από Ακρόπολη… Λήμνο

Football
498

Ο Κουτσοballης γράφει για όλα όσα δεν είδατε στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου στο Μουσείο της Ακρόπολης, για την «μετακόμιση» του Φάρου στη Λήμνο και πολλά ακόμη «πιπεράτα» μπασκετικά παρασκήνια.


Απολαύστε υπεύθυνα:

 •          Εξαιρετική η ιδέα των ανθρώπων του ΕΣΑΚΕ για τη διεξαγωγή της συνέντευξης Τύπου των ημιτελικών στο Μουσείο της Ακρόπολης. Η αύρα που απέπνεε στους παρευρισκόμενους ήταν τουλάχιστον διαφορετική. Μιλάμε για ένα λίκνο του παγκόσμιου Πολιτισμού, το οποίο επιβάλλεται να τυγχάνει αυτής της ανάδειξης.
 •          Άπαντες εντυπωσιάστηκαν από τον χώρο, είτε είχαν πάει ξανά στο παρελθόν, είτε όχι.
 •          Σαφώς και η εκδήλωση είχε πολλά… κενά, όπως η έλλειψη πάρκινγκ για τους «πρωταγωνιστές» ή το φαγητό, αλλά τα θετικά σαφώς υπερκάλυπταν τα αρνητικά.
 •          Για παράδειγμα ο Σφαιρόπουλος καθυστέρησε κανά μισάωρο να φτάσει γιατί δεν έβρισκε να παρκάρει, καθώς ακόμη και τα ιδιωτικά πάρκινγκ που βρίσκονται στα πέριξ ήταν κατάμεστα.  
 •          Αυτά είναι λεπτομέρειες που του χρόνου θα λυθούν. Γενικά, έχουμε να επισημάνουμε πως η διοίκηση Γαλατσόπουλου το παλεύει σε όλους τους τομείς. Κάνει δουλειά και το προσπαθεί. Από το μάρκετινγκ, μέχρι και τέτοιου είδους ενέργειες και πρωτοβουλίες που βοηθούν στην ανάπτυξη του μπάσκετ. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και οι προσπάθειές του να φέρουν αποτέλεσμα.
 •          Πάμε σε άλλο θέμα. Ο Γυμναστικός/Φάρος ετοιμάζεται να μετακομίσει προς… Λήμνο μεριά. Δύσκολο εγχείρημα λόγω γηπέδου, αεροπορικών δρομολογίων κ.α., ωστόσο σαν θέλει ο επιχειρηματίας και σαν έχει την οικονομική δυνατότητα όλα γίνονται.
 •          Και ο Μπούμπουρας και θέληση έχει να επενδύσει στο μπάσκετ αλλά και την οικονομική δυνατότητα. Το γήπεδο θα γίνει… καινούριο μέσα σε τρεις μήνες γιατί και θέλει και μπορεί.
 •          Τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ είναι τουλάχιστον ενθαρρυντικά. Εδώ πλήρωσε τα πάντα στην ομάδα της Λάρισας, κίνηση που κανείς δεν περίμενε. Το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη από ανθρώπους που θέλουν να επενδύσουν.
 •          Ο ΕΣΑΚΕ βλέπει ζεστά την κίνηση του Μπούμπουρα γι’ αυτό και ο Κονδύλης πήγε χθες βράδυ στη Λήμνο για να δει την κατάσταση.
 •          Όπως έχει ανάγκη από τον Λιόλιο, ο οποίος επενδύει ουσιαστικά και έχει πλάνο για τον Προμηθέα. Εκείνος είδε άμεσα αποτελέσματα της δουλειάς του. Και τα έρχονται καλύτερα…
 •          Αλήθεια, με το Περιστέρι να ανεβαίνει αναγεννημένο, τον Φάρο να εκτοξεύεται μέσω Λήμνου, το Λαύριο, τον Προμηθέα την Κύμη, το Ρέθυμνο και τον Κολοσσό να αποτελούν πια παραδοσιακές δυνάμεις της Α1 με μόνιμη πορεία προς τα πλέι οφ, ποιος θα πέσει του χρόνου; Και ο Χολαργός θα είναι δυνατός εφόσον εξασφαλίσει την άνοδο για τη μεγάλη κατηγορία, οπότε… Χαμός!  
 •          Ξέχασα να αναφέρω καμιά άλλη ομάδα πλην των δύο «Αιωνίων», την ΑΕΚ, τον Άρη και τον ΠΑΟΚ; Α ναι! Τον Πανιώνιο. Θολό το τοπίο και φέτος στη Νέα Σμύρνη…
 •          Ο Καραγιάννης έφυγε, το θέμα είναι ποιος θα έρθει στο Περιστέρι. Πολλές οι τάσεις στις τάξεις της ομάδας των δυτικών προαστίων. Εν τέλει την απόφαση θα λάβει ο έχων τα… γένια και τα… χτένια, Φίλιππος Κότσης, ο οποίος είναι πάντοτε απρόβλεπτος.

 

Ο Κουτσοballης

 


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top