Αρχική  > O KOYTΣΟBALLHΣ

Ποδοσφαιρικές ψευτομαγκιές δεν έχουν θέση στο μπάσκετ! (vids)

Football
612

Ο Κουτσοballης ξεσπαθώνει για την υπόθεση Κάρσον και Πόσλεϊ γράφοντας για ψευτομαγκιές, ποδοσφαιρικές λογικές και πολλά-πολλά ενδιαφέροντα…


* «Τσουνάμι» ξέσπασε στις τάξεις των ανά την Ευρώπη Αμερικάνων παικτών στο άκουσμα της είδησης ότι δύο συμπατριώτες τους έμειναν αμανάτι στο αεροδρόμιο της Αθήνας, καθώς η ομάδα τους ακύρωσε τα εισιτήρια που είχε εκδώσει για εκείνους.

* Λογικό. Σκεφτείτε να ήσασταν στη θέση τους. Να ήσασταν για δουλειά σε μια ξένη χώρα, να παίρνατε «ψίχουλα» μια στο τόσο, να σας χαρακτήριζαν στημένους και να σας άφηναν… παγωτό στο αεροδρόμιο.

* Οι διοικούντες τον Κόροιβο όχι μόνο έκαναν αυτή την κίνηση αλλά τη διαφήμιζαν κιόλας ως μαγκιά. Λογική η κατακραυγή από σύσσωμη την μπασκετική οικογένεια.

* Αυτή η δήθεν μαγκιά δεν ταιριάζει στο μπάσκετ. Καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματική μαγκιά του Καλαμπάκου. Ενός γνήσιου ανθρώπου που ξέρει μπάσκετ και το αγαπά πραγματικά.

* Όσα χρόνια βρέθηκε ο Κόροιβος στην Α1 ήταν έβδομος στα εισιτήρια. Ο κόσμος αγκάλιασε την ομάδα και μπράβο του. Παρόλα αυτά δεν υπήρχε σεζόν που ο Κόροιβος να μην αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα.

* Δυο χρόνια τώρα ο Καλαμπάκος έκανε… μαγικά καθώς με ψίχουλα κατάφερε να δημιουργήσει ανταγωνιστικές ομάδες. Παράλληλα κατάφερε αυτές τις ομάδες να τις κρατήσει ανταγωνιστικές παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιουργούνταν από τη διοίκηση.

* Πάμε, όμως και στην ουσία. Οι της Αμαλιάδας θεωρούν πως οι Κάρσον και Πόσλεϊ τα είχαν αρπάξει για να δώσουν το ματς και να πέσει η ομάδα, γι’ αυτό τους έκαναν αυτό το χουνέρι.

* Να σας πω όμως κάτι; Ακόμη και έτσι να έγινε, με την ψευτομάγκικη ποδοσφαιρική λογική τους και πάλι δεν είχαν δικαίωμα να το κάνουν. Αν έχουν στοιχεία θα έπρεπε να τους κρατούσαν εδώ και να τους πήγαιναν στον εισαγγελέα. Όλα τα υπόλοιπα είναι… να ‘χαμε να λέγαμε και να ‘χαμε να πούμε, που έλεγε και ο γνωστός ιπποδρομιάκιας, Αυγολέμονος.

* Και για να το κλείσουμε το θέμα. Το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται επαρχιακές πόλεις σαν την Αμαλιάδα που να στηρίζουν και να αγαπούν το άθλημα. Αλλά δεν χρειάζεται τέτοιου είδους ποδοσφαιρικές τακτικές.

* Όπως η τακτική του προεδροντόκτορα με τους μπράβους στα αποδυτήρια στο ματς με το Λαύριο και εκείνη των προαναφερθέντων με τους σωματώδεις άνδρες πριν το περσινό Κόροιβος-Προμηθέας (δεν ξεχνάει ο Κουτσοballης). Μήπως είναι οι ίδιοι «κύριοι» που το Σάββατο ξυλοκόπησαν τους παίκτες και τους προπονητές της ομάδας του Ηρόδοτου στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Αμαλιάδας;

* Και τέλος το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται διοικήσεις που δεν πληρώνουν τους εξευτελιστικούς μισθούς που συμφωνούν και αναγκάζουν Έλληνες και ξένους αθλητές να ζουν σε ξένο τόπο υπό άθλιες συνθήκες.

Ο Κουτσοballης

 


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top