Αρχική  > O KOYTΣΟBALLHΣ

Και όμως! Στη Λευκάδα ελπίζουν στην παραμονή!

Football
785

Διαβάστε στον Κουτσοballη γιατί οι άνθρωποι της Δόξας πιστεύουν πως μπορούν να βρίσκονται και του χρόνου στη Stoiximan Basket League!


Εντάξει, αγωνιστικά έχουν πέσει. Είναι γνωστό αυτό. Παρά τη φιλότιμη προσπάθεια της διοίκησης και της ομάδας, η Δόξα υποβιβάστηκε.

Ωστόσο, υπάρχει μια τάση στις τάξεις των Λευκαδιτών ότι θα βρίσκεται και του χρόνου στην Α1. Πως θα γίνει αυτό; Όπως έχει γίνει και με άλλες ομάδες στο παρελθόν, δηλαδή με την εξαγορά άλλου ΑΦΜ.

Η διοίκηση της Δόξας έχει την οικονομική δυνατότητα να εξαγοράσει το ΑΦΜ άλλης ομάδας (πχ Κοροίβου) και να βρίσκεται και του χρόνου στα μεγάλα σαλόνια. Ήδη έχουν ξεκινήσει κάποιες διεργασίες, όπως λένε οι πληροφορίες της στήλης.

Βέβαια, αυτή είναι μόνο η μία τάση που επικρατεί στις τάξεις των νησιωτών, καθώς η δεύτερη τάση είναι αυτή που ψηφίζει επιστροφή της ομάδας στην Α1 μέσω της κανονικής οδού. Να γίνει δηλαδή η σχετική επένδυση και του χρόνου να ανέβει μέσω της Α2. Να δούμε ποια θα επικρατήσει…

Ο Κουτσοballης 


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top